Förenta staterna: efter sju år förlorar byggnaderna andelar

'' Marknaden för nya bostäder förändras '' det här är de ord som brukar uppmuntra framtida investerare. Men är förändringarna alltid positiva? Faktum är att det ofta händer att dessa förändringar i marknadsvariablerna är begränsande, så att en köpare väljer olika lösningar.

Men vad som händer i Amerika verkar det långt ifrån att vara negativt för investerare. Faktum är att priserna på nya byggnader har fallit med 1% jämfört med det genomsnittliga beloppet under första kvartalet 2019. Denna minskning, även om den kan vara irrelevant, är faktiskt signifikant, med tanke på att det inte fanns några minskande procentsatser i sju år till detta del.

Försäljningen av nya bostäder har dock fallit, exakt 3% mindre än år 2018. Erbjudandet har däremot ökat med 5%. En livlig marknad, vilket dock väcker osäkerhet hos dem som avser att investera.

Det lilla prisfallet var dock enligt branschexperter redan planerat. Efterfrågan på nya bostäder kyldes faktiskt redan under andra halvåret 2018, precis vid samma tidpunkt som tillverkarna började avsevärt sänka priserna och garantera incitament både till fastighetsmäklare men även till köpare som hade uttryckt eget intresse mot nya projekt i rörledningen.
 Bland incitamenten och fördelarna är möjliga investerare, de som är relaterade till design, uppenbara och attraherar.

Men hur mår tillverkarna för närvarande?
För att göra priserna ännu mer konkurrenskraftiga och tillgodose kundernas behov har mindre partier utformats med färre uppdateringar av specifika hus, som endast läggs till vid ett senare tillfälle, till bestämda fördelaktiga priser.

Exempelvis är situationen i Dallas, där tillgången till nya byggnader har ökat med 15%, redan under första kvartalet 2019, särskilt för avancerade fastigheter.
 Syftet med minskningen är också monetära incitament, såsom designcentra och inbyggda tält, vilket garanterar en allmän minskning av fastigheten på fastigheten på marknaden.

 Genom att göra så slutar byggare att lägga samma exakta summa pengar på ett nät för försäljning, men en hörnsten i denna strategi kan köpare känna att de anslår en bra av en viss nivå och till ett mer än fördelaktigt pris.

Tillgängligheten på fastighetsmarknaden är därför Volts nyckel. Skulle detta prerogativa saknas skulle det finnas begränsningar både för köpare men också för byggare - riktigt viktiga säljare. Ett omöjligt exempel att inte beaktas är San Jose, där problem uppstår genom brist på leveranser som kan göra det möjligt för potentiella köpare att bli en del av marknadsinvesterare.

Kommer en balans mellan utbud och efterfrågan? Det är inte lätt att säga detta med säkerhet. Men den amerikanska marknaden är definitivt lika livlig som någonsin!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB