Nyligen weds? Här är de mest bekväma destinationerna att köpa en fastighet!

Oavsett om det är äktenskap eller sambo, vet du att du verkligen inte kan missa ett tak över huvudet!
Köpet av en egendom är faktiskt en av de viktigaste prioriteringarna som gör det möjligt för par att fullt ut kunna njuta av sin vardag. Även om det inte är en liten investering, är det faktum att fler och fler unga människor köper ett hem för att bygga sin framtid.

I Förenta staterna sprider detta fenomen i nästan alla länder, men vi hos Realigro låter säkert inte de små detaljerna, som vi vet, gör skillnaden! Därför bestämde vi oss för att välja de områden där det är möjligt att göra ett unikt företag!
Är du redo att upptäcka dem med oss?
Vi kan börja!

Låt oss börja med den legendariska San Francisco, där bröllop når överdrivna priser, vilket överstiger kostnaderna för köp av en standardfastighet.

Bland de dyra metropolitanska kusterna i Seattle, Boston och San Diego, en nedsättning för undertecknandet av ett försäljningskontrakt, har ett lägsta värde på endast 100 000 dollar. En extremt blygsam figur som för par som bestämmer sig för att flytta till dessa kända städer, kan allt tyckas mindre än överdriven! Med tanke på priserna på marknaden skulle vi därför våga säga att det är exakt hälften av den totala fastigheten.

Bland fastighetsmarknaderna i Phoenix, Minneapolis och Atlanta är siffror som står i nivå med dubbelvärdet i förhållande till ett genomsnittligt äktenskap i allmänhet som nedbetalningar. Även i det här fallet kan det verkligen inte sägas att marknaden inte är lönsam!

Men vad är de städer som representerar toppen när det gäller framsteg för att kunna anpassa en helt ny egendom?

På tredje plats i rankningen identifierar vi staden Pittsburgh, som med sina 33.000 dollar försvarar stolt titeln till en av de mest prisvärda städerna på fastighetsmarknaden i Amerika!
För det andra står det med 29.000 dollar på Detroit, den berömda verkligheten där Ford-branschen och bra musik föddes. Men det räcker inte för en sådan multietnisk stad att ta in titeln på den mest eftertraktade och bekväma metropolen i hela Amerika.

Faktum är att unga par som längtar efter att köpa en ny fastighet skräddarsydd för dig, först och främst vet att det finns henne, en av de viktigaste städerna i rock'n roll musikscenen, vagga till många kända museer i hela världen: vi pratar om Cleveland.

För att få en standard egendom krävs en insättning på endast $ 22 000!

Du var också förvånad, eller hur? Så, efter att ha klättrat rankningen av de mest gynnsamma städerna för din fastighetsportfölj med oss, är allt du behöver göra att välja den som passar dig bäst!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB