Ett fåtal tecken på det kan vara rätt tid att flytta från ditt nuvarande hem:

Jag hatar att säga det, även om du kanske tänker på det - men är det dags att gå vidare från ditt nuvarande hem och uppgradera eller nedgradera ditt hem beroende på dina önskemål och behov? Det finns några saker du bör tänka på när du bestämmer om det är dags att gå vidare eller inte, och den här artikeln hjälper dig att förstå bättre. Låt oss ta en titt på de nyckelfaktorer som folk anser när de diskuterar om att sälja sin egendom:

Du har bott på samma plats i 5+ år:

Bara för att du köpte ditt hus för fem år sedan betyder det inte att det är dags att ge upp det ... men du kanske har köpt det eftersom det var en bra idé vid den tiden och nu inser du att du behöver något större eller mindre. Marknadsöverenskommelsen för att äga ett hus är att för att tjäna pengar på en egendom måste du ägna den i minst fem år. Förskottskostnaderna för att köpa din fastighet och sälja din fastighet lägger till och din egendom behöver tid för att bygga upp eget kapital.

Ditt hem löser löpande ditt bankkonto:

Om du upptäcker att du tömmer en massa pengar i ditt hem varje gång du vänder dig, kan det vara ett tecken på att du måste bli av med det. Du är helt klart inte nöjd med ditt hem eller behöver stora renoveringar. Därför måste du avgöra om det är värt att lägga in mer pengar eller bläddra i det och köpa något annat.

Du vill välsigna dig från säljarna Marknad:

Du har märkt att marknaden pumpar och du vill dra fördel av det och se vad du kan få. Det är roligt att spela marknaden och om du inte är knuten till ditt hem, varför inte ge upp det om du kan få ett högt pris för det just nu. Eftersom marknaden alltid fluktuerar är det viktigt att hålla sig till trenderna och de platser som har sålts i ditt grannskap. Det kan vara en bra idé att flytta från ditt nuvarande hem om du märker att egenskaper inte förblir på marknaden under långa tidar som vanligt eller platser säljs av ett budkrig. Detta garanterar vanligtvis ett högt pris per kvadratfot.

Du har olika önskemål och behov:

Du kanske har köpt ditt hem för några år sedan och du är på ett annat ställe i ditt liv nu. Alla önskningar och behov förändras regelbundet och kanske din har förändrats när det gäller att behöva en annan plats att leva. Så länge du inte förlorar pengar, fattar du ett smart finansiellt beslut om det förbättrar dig själv.

Dina grannar sålda till ett högt pris:

Visste du att dina grannar hem sålda till ett högre pris än vad du trodde det skulle? Det kan vara en signal att området du bor i är i hög efterfrågan eller marknaden har gått upp. Kanske är det här chansen du har väntat på? Varför inte få det att utvärderas och om värderingen gör dig lycklig och du skulle ha det bra att lösa inom det här prisklasset, varför inte lista det? Beroende på dina livsstil och ekonomiska behov kan det här vara ett smart drag, men du måste ta allt i beaktande och få plats att flytta in innan du går och säljer ditt nuvarande hem. Så länge du håller dig uppdaterad med marknadstrenderna och hur fastigheter spelar ut i ditt område, bör detta ge dig en bättre uppfattning och omfattning av hur den blomstrande marknaden kan gynna dig.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB