Varför behöver fastighetsägare en vilja:

Alla behöver en vilja, speciellt om du har tillgångar till ditt namn. Vem får vad om något händer med dig? En testamente ger information för personer som arverar någonting, särskilt stora tillgångar som egendom. När det gäller att fördela tillgångarna från en testamente beror det på hur den person som dog dog lämnade den i testamentet. En testamente är ett juridiskt dokument som förklarar informationen från änkan. Det finns några fall, väldigt få, som kan utmanas där lagen kommer att ha företräde framför önskan hos den som passerade. Allt ska verifieras med din advokat före tid.

När det gäller fastighetsägare är det en stor tillgång beroende av att den är betald eller ej. En egendom som betalas ut anses vara kapital och är en tillgång till ägaren. Om den här personen passerar, vad händer med fastigheten nu? Det här är när viljan kommer in eftersom fastigheten kommer att gå till den person som säger att det kommer i viljan. Det finns några omständigheter huruvida personen som gick bort har en make och den egenskapen är kvar för dem. Återigen bör detta tydligt beskrivas i testamentet.

"Enligt lagen, om inte någon som är ekonomiskt beroende av den avlidne personen gör anspråk, är den första $ 200.000 som ges till den avlidnes maka om han eller hon har bestämt sig för att göra anspråk på sin rätt. Den andra möjligheten är att hävda hälften av familjeegenskapen. En advokat kan hjälpa till att avgöra vilket är det bättre valet.
Något över 200 000 dollar delas mellan maka och efterkommande (t.ex. barn, barnbarn) enligt specifika regler. "
Om det inte finns några blodsällskap blir det komplicerat och en advokat behövs.

Om det finns en viktig faktor att ta bort från denna artikel är det att göra en vilja om du äger egendom och du har inte redan skapat en. Livet är dyrbart och allt kan hända när som helst. Det är viktigt att ha allt i ordning, eftersom pengar och egendom är de stora problemen när det gäller att ärva en annans ägodelar och främst för att det inte var klart att det kommer att ske. Tydliga instruktioner eliminerar hjärtesorg och förvirring när det gäller att sortera ut saker efteråt och dela upp allt.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB