Hur kan man förbättra terrassen? De senaste nyheterna!

Även om den varma säsongen är på väg att avsluta, är det bra att vara redo för nästa. Vad är ditt hem som får dig att tänka på avkoppling, sol och semester?
  Utan tvekan terrassen? Idag har vi beslutat att ge dig några råd om hur du gör det verkligt unikt, efter de senaste nyheterna för nästa säsong!
Om du är så redo och redan med sinnet till helgdagarna kan vi börja!

Först måste du välja ett tema. Hur gör terrassen unik? Enkelhet är övervakning 2020! Du behöver inte störa miljön genom att införa för många möbeltillbehör! Vi riskerar att skapa ett virvar av stilar och färger. Dessutom skulle terrassen också förlora känslan av "lycklig ö". Därför ja till en minimal stil och nej till en blandning av excentriska färger! För att överensstämma med modet 2020 rekommenderar vi att du använder det mesta av tillbehör som mattor, kuddar och små bord i samma färg. Harmonin börjar från detaljerna!

Efter att ha passerat det första steget fortsätter vi på must-haves för att göra din terrass till den ultimata!
Det andra elementet är grönt! Du har rätt! Växter när som helst! Även utan att spendera en förmögenhet är det möjligt att smycka ditt avkopplingshörn med lite grönska. Uppenbarligen beror valet av växter på olika faktorer. Först och främst från din plats. Om du bor på tendensely varm platser, kan du välja saftiga växter. Ditto om du inte har en grön tumme (du vet, suckulenter är lämpliga för dem som inte är så konstant i vård av grönska). Om du bor i fuktigare eller kalla områden kan du hänge dig själv.

Tredje steg i skapandet av din terrass i 2020-stil: lamporna! De är oundvikliga i varje hörn av huset, de kan verkligen inte vara här också! Speciellt på sommaren skapar lamporna en definitivt mer välkomnande, nästan magisk atmosfär. Oavsett om det är glödlampor (minimala och retro) eller små ljusspår, är det viktiga att det finns mycket ljus.
Det är värdelöst, ljus går aldrig ur stil!


Det fjärde steget att ta om du vill möta mode för din terrass 2020 är att fossilera på en vägg och förbättra den. Välj sedan en vägg som kan maximeras. Bland alternativen i linje med den nya avantgarden minns vi de mångfärgade strukturerna (endast om resten av väggarna är målade i mjuka nyanser) eller, ännu bättre, att skapa vertikala trädgårdar.

Men för att göra terrassen till ditt hörn av paradiset kunde vi verkligen inte förbise henne: hängmattan. Elementet som representerar absolut avkoppling. Lite för sin svängande rörelse, lite för idén att bli avstängd, det kommer att vara möbler komplementet som verkligen inte kommer att saknas.

Tipsen för att göra din terrass i slutändan är över! Och är du redo att bygga ditt avkopplingsområde?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB