Milano och fastighetslyx: nyheterna

Som vi tidigare nämnt har hyresfastighetsmarknaden särskilt framgång. Lite för den större flexibilitet som garanteras för framtida hyresgäster, lite för bekvämligheten av betalning spridd över tid. Kort sagt kvarstår faktumet att hyresektorn växer i en svimlande takt.

I Italien, i en av de största städerna i bagagerummet, Milan, har hyresmarknaden ökat betydligt. Under den senaste terminen pratade vi om 4 procentenheter mer, medan vi i de andra storstäderna talade om en ökning med 0,8%.

En ny trend dyker också upp, alltid kopplad till hyresavtal. Det med korta hyror. Enligt de viktigaste statistiska uppgifterna, till och med under de kommande åren, kommer skillnaderna mellan traditionell hyra och kort hyra till och med att nå noll. Det kommer därför att bli en verklig avbokning.

För att uppmuntra denna nya trend, även de framtida OS 2026, vilket kommer att uppmuntra många studenter men också arbetare att bosätta sig tillfälligt i denna stad. Över 200 000 nya invånare förväntas!

Men den verkliga ombyggnadsprocessen är en del av lyxmarknaden. Det finns en återgång till 1950-talet när det gäller inredning. Den som har en "idé om hemmet" kan verkligen inte förbli intresserad av den klassiska modellen av ett borgerligt milanesiskt hem.
En 'tidlös elegans, saknad överdrivna men samtidigt speciell. Miljön återgår till att vara levande, rik på identitet, men samtidigt extremt funktionell. Varumärket Milan Contract District har varit aktivt involverat i denna process och skapat en verklig samling som ska antas i de viktigaste bostadsstrukturerna i lyxsegmentet.

Hur kommer de mest lyxiga husen, redo att hyras, att struktureras?
Allt är fokuserat på omutveckling av utrymmen, vilket ger större vikt för att identifiera utrymmen. Entréområdena måste nödvändigtvis vara utrustade med garderober och rockar, och dessutom är det obligatoriskt att skapa ett kontinuum mellan vardagsrummet och köket. Separationen kommer endast att vara funktionell, men inte rumslig. Anledning till att glasartade lösningar kommer att installeras.

För ombyggnaden av köksområdet rekommenderar Milan Contract District en strikt enogastronomisk strategi. Vad menar vi? undersökningen av layouten baseras på förekomsten av två kolumner som kan separera de olika områden som alltid tillhör köksutrymmet. Således kommer det att finnas en beredning, tvätt, konsumtionshörn och en halvö inom samma område, men endast åtskilda av dessa ‘kolumner’ som inte är för påträngande.

I allt detta är det mycket viktigt att komma ihåg det inhemska miljöns sociala värde. Låt oss starta de rymliga borden upp till maximalt 12 platser!

Och att skilja vardagsrummet från den natten? Ja till korridorerna men inte för rymliga. Snarare kommer de att utnyttjas som "containrar". Ett elegant och funktionellt sätt att ge ännu mer karaktär även till de mest tänkbara områdena!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB