Farväl Paris: lyxfastigheter har sin fulcrum i Kenya

De mest kända turistmålen har alltid varit de europeiska huvudstäderna.
Kungliga London, romantiska Paris, Amsterdams Frihetsområde, Rom, världshistoriens vagga, har alltid varit i intressen av fastighetsinvesterare, ivriga att bygga en fastighet från början eller, ännu hellre, att köpa ett hus.
 Trots charmen hos europeiska städer verkar alltid vara odödliga, det verkar som om det i murstensvärlden verkligen har förändrats.
Det är inte längre denna kontinent som håller förrangen, men lyssna, höra Afrika! Och vilken av de 54 afrikanska staterna har brutit mot hjärtat av fastighetsinvesterare? Kenya!
 Så om du är nyfiken på att förstå exakt var det är bättre att köpa en fastighet i Kenya, men framförallt för att den här jorden nu leder till andra europeiska destinationer, behöver du bara läsa den här lilla artikeln, men verkligen aktuell, med alla nyheter från 2019!
Vilka orsaker ledde de flesta investerare att köpa en fastighet i Kenya?
Utan tvekan klimatet: en ständig värme som varierar från 30 ° C på morgonen till 28 ° C på kvällen, med ett litet temperaturområde som dock påverkas av hög luftfuktighet. Naturreservat har haft sin attraktiva kraft vid valet av denna fastighetsdestination. Så många som 19 är de som är avsedda för jakt (som främst lockar fältets fans för olika spel), men det finns ingen sak för naturälskare, de skyddade naturområdena.
 Shaba National Reserve är utan tvekan en av de vackraste och mest kända, men vi kommer också ihåg Lualenyi lägret och naturparken Tzavo Safari, där det är möjligt att ha direkt kontakt med floran men framför allt den afrikanska faunan. Även kustens turistaktivitet tillåter detta tillstånd att förbättra den nationella BNP och, i allmänhet, den globala synligheten för denna nation.
Enligt en fastighetsanalys har cirka 4% av de rikare investerarna beslutat att spara sina besparingar i byggandet av drömvillor vid kusten. Men vem är landets främsta investerare?
 För det första finner vi England (cirka 63% av fastighetsmarknaden är ockuperad av engelsk kapital), följt av Spanien, USA, Schweiz och sist men inte minst Frankrike. Men det är inte allt. Kenya växer alltmer och det är därför som att ha en egendom i detta tillstånd, tillåter att få garantier inom alla sektorer.
Med sin stabilitet ur en administrativ och politisk synvinkel har den gjort det möjligt att upprätthålla kontinuitet i ekonomin, vilket leder till en nettoförbättring inom infrastruktursektorn.
Kenya Vision 2030 är målet som regeringen har uppnått för att uppnå och den årliga ökningen på 9,7% i genomsnitt i alla ekonomiska sektorer var utan tvekan en varning till potentiella köpare som bestämde sig för att byta handling.
Nairobi, huvudstaden, lockar mycket kapital till fastigheter varje år. Priserna? Med 90 000 euro kan du vinna ett hus vid kusten, men om du är mer intresserad av inlandet, kanske en extra lyxvilla, kan du få runt € 200 000. Vad som sägs, verkar det som om Kenya bokstavligen har "begravt" de historiska destinationerna med högsta kvalitet!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB