Hur ser fastighetsmarknaden i Ohio ut? Här är de senaste uppdateringarna

Det verkar som om, trots att i många delar av världen sommaren är långsam att komma fram, är temperaturerna redan höga i Ohio.
Nej, vi pratar inte om klimatet, utan om den mest aktiva fastighetsmarknaden någonsin för staten med huvudstad Columbus.

Statistiken talar för sig själva: det här är den idealiska tiden att investera: om byggbranschen å ena sidan ökar, å andra sidan är lagren redan uttömda då efterfrågan ständigt växer. Och trots att fastighetspriserna för närvarande stiger, verkar marknaden inte känna gränser.

I synnerhet är Columbus, den fjortonde i hela USA, den enda som har etablerat en tillväxt på 10% mellan 2010 och 2018.
Låt oss titta på några statistiska data för att bättre förstå vad styrkan i denna nation är i detalj.

Medelvärdet på en fastighet i Columbus är cirka 150 000 dollar, ett tröskelvärde som visar en stark ökning jämfört med föregående år (+ 7%). Den genomsnittliga hyran är däremot 1,300 dollar, mycket lägre än genomsnittet för övriga grannländer.
Fastighetsmarknadsutvecklingen indikerar också en förvånande köphastighet och en mycket livlig ekonomi.

Portföljerna som går för att mata hela, härrör emellertid inte enbart och uteslutande från lokalbefolkningen. Faktum är att många utländska investerare ser denna nation som lösningen på ett monotont och repetitivt liv, kanske till och med saknar tillfredsställande arbetstillfällen.
 
När det gäller bostadsmarknaden började hushållsförsäljningen stiga så tidigt som i november 2018, och de mest populära stadsdelarna i huvudstaden var följande:

N 4: e St / E 2: a Ave.
N 4: e St / E 11Th Ave.
City Center / Franklin U
W Bred St / Starling St
N 4 St / Chittenden Ave
Summit St / E 11Th Ave.
W Spring St / Neil Ave
Columbus College of Art och Design / Cleveland Ave.
Neil Ave / W 2: a Ave
N Hög St / W Lane Ave.

Ett annat element som gynnar både investerare och ägare är den mycket låga levnadskostnaden, förutom den lokala befolkningens varma och välkomnande gästfrihet. En perfekt kombination som gör det möjligt för framtida medborgare att göra ett ännu mer informerat val, till nackdel för andra storstäder som tillhör de närliggande staterna.

Vad man säger är det hoppas att den här nationen kan fortsätta oskadad med en trend som alltmer är inriktad på förbättring, utan att någonsin förlora sin historisk-kulturella identitet.

Därför, om du är intresserad av att bli amerikansk medborgare eller helt enkelt drömmen är att köpa en fastighet utan att göra bekvämlighet, är lösningen i ett ord: Ohio.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB