Nya horisonter i Danmark: fastighetsinnovationerna från Köpenhamn

Det är välkänt att bland de rika staterna i världen står de i norra Europa utestängt ut, extremt styva både när det gäller klimat och organisation.
 Och det är just den kraft som är inneboende i kulturen av dessa populationer som har medfört många fördelar i ekonomiska och finansiella termer till alla sektorer av lokala ekonomier.

I synnerhet har vi idag beslutat att bo i ett land som är högt rankat av investerare, särskilt de senaste åren. Vi pratar om Danmark, ett riktigt rike som karaktäriseras av en stark kulturell identitet och en fortsatt livlig litterär tradition.

Varför frågar du, valde vi Danmark? Enligt de senaste nyheterna upplever denna nation en ganska hälsosam period för sin fastighetsmarknad.
Efterfrågan har nått historiska höjder och sådana låga priser tillåter investerare att köpa en fastighet med maximal bekvämlighet. "Framtidssegmentet" för Köpenhamn verkar identifieras i byggandet av arbetsrum och kontor.

Särskildheten hos de nya strukturerna som dominerar den danska tegelmarknaden ges av närhet till detsamma både för företag och stora infrastrukturer till mycket låga kostnader. Det är ingen slump att det finns en sådan vändning jämfört med det europeiska genomsnittet, där fastighetspriserna tenderar att öka i de mest dynamiska områdena i metropolen. Detta val representerar det perfekta äktenskapet mellan investerare som vill köpa en ny fastighet på ett av världens mest framträdande platser och hypotetiska arbetsgivare, som behöver hålla kostnaderna för att kunna stimulera sysselsättningen, avsevärt minska pesten av 'arbetslöshet.

Investeringsvolymen, som återstår inom kontorsektorn, var cirka 2 miljarder euro förra året och transaktionerna för investeringar i logistik- och industrifastigheter nästan fördubblades, från 4,5% till 8%. Ett annat element av grundläggande betydelse ges av prognoserna för andra halvåret 2019. Enligt ekonomernas expert i sektorn verkar det faktiskt att under året kommer det att finnas positiva avkastningar som bekräftar de som invigdes 2019.

Även bostadsområdet vet inga gränser, med tanke på även ungdomarnas tusenårsångare som, som är mer dynamiska och redo för den nya utvecklingen som erbjuds av fastighetsmarknaden, inte längre kan välja leasingavtal, men tecknar försäljningsavtal.
Köpenhamn i första hand och andra städer, som inte är kända, garanterar att Danmark presenterar sig som ledare för Nordeuropa när det gäller den europeiska fastighetsvärlden.

Sist men inte minst är uppmärksamheten på den gröna och smarta delen av samma hus och strukturer. På en marknad som i allt högre grad är inriktad på innovation och flexibilitet gentemot internationell handel, kan behovet av att förena modernitet med uppmärksamhet på omgivningen inte saknas.

Vad man säger är det hoppas att denna boom inte är tillfällig och att många andra grannländer kan följa Danmarks exempel.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB