Lyx har inga gränser på Hawaii: det är vad som händer

Hawaiian Islands, som vi vet, är emblemet för avkoppling, välbefinnande och bra väder över hela världen. Vem har aldrig velat leva en period av sitt liv i detta hörn av paradiset?
Under senare år har många investerare beslutat att köpa en fastighet på en av dessa öar, även om priserna inte är så tillgängliga för alla.

Huvudsegmentet på efterfrågesidan minskar faktiskt alltmer och begränsas till en allmänhet med stora ekonomiska möjligheter. Lyx dominerar helt enkelt denna nation, särskilt på ön Oahu.
Under den senaste perioden ingicks faktiskt transaktioner för försäljningskontrakt på totalt 1,5 miljoner dollar, 5% mer än under första kvartalet 2019.
Till och med "standard" bostäder med bestämt lägre prisgräns har ökat med 33% jämfört med 2018. Även på denna ö såldes cirka 70 stugor och dessa fastigheter under den senaste månaden % köptes av utländska investerare.
 Den återstående delen har å andra sidan varit föremål för avtal med lokalbefolkningen, alltmer välgrundad och fast besluten att investera i tegelstenar.
Antalet tillgängliga fastigheter har också ökat jämfört med sista kvartalet 2018, vilket garanterar potentiella köpare ett brett utbud av val. Alla gjordes ännu mer attraktiva till rimligare priser för bostadsrätter.
Endast i mars månad såldes 100 strukturer av extrem lyx till ett genomsnittligt pris på 1,9 miljoner dollar och nåde de högsta historiska nivåerna.
Det är en "positiv våg, för en skärgård som alltid har riktats mot investerare från hela världen.
Men vilka är styrkorna som garanterar stor attraktionskraft för dessa öar?
Utan tvekan är klimatet ett av de element som varje år driver många unga människor, men också familjer och entreprenörer, att flytta till landet.
 Temperaturen är nästan konstant under alla årstider och sjunker sällan under 20 ° C, medan maximin inte överstiger 33 ° C. En mycket diskriminerande faktor är fuktighet. Extremt låg på vintern, vilket sammanfaller med den höga turistsäsongen, och ihållande på sommaren, från maj till augusti.

Även folket är vänligt och särskilt välkomnande, varför även de yngsta av millennierna, som vi för närvarande kommer ihåg, representerar en stor del av investerarna, kommer säkerligen inte att disorienteras, varken för språket eller för den lokala kulturen och relaterade aspekter till administrativ byråkrati.

En lyxmarknad, men en som inte bryr sig för riktigt intressanta möjligheter även för dem som vill spendera en begränsad tid på en av dessa magnifika öar eller köpa en fastighet på Hawaii!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB