New York ombyggnad: när de äldsta stadsdelarna är återfödda

När vi pratar om ombyggnad hänvisar vi vanligtvis till dekadenta byggnader och strukturer som nu betraktas som demodé i enlighet med gällande standarder. De äldsta områdena i en storstad, eller ett område som går tillbaka till det förflutna, är ombyggda.

 Men vad händer om vi berättade att det finansiella hjärtat i en av de mest kända städerna i världen, New York, helt förvandlar sina egenskaper och användarorter? I synnerhet är One Town Street, den obestridda huvudpersonen i Manhattan, omfattande förändringar när det gäller ombyggnaden av många kontor, ombyggda till privata bostäder.

Tidsfristen för arbeten är 2020.

Vad innebär det här projektet i detalj?
Tanken härrör från det brådskande behovet av att svara på en alltmer stark efterfrågan: som relaterade till nya invånare, som exponentiellt ökade, var tvungna att söka efter nya fastigheter för att bosätta sig. Renoveringen kommer att omfatta 51 våningar med 556 lägenheter inklusive studior, fyra-rumslägenheter och takvåningar, för totalt 174 000 kvadratmeter kommersiellt utrymme. En oöverträffad användningsändamål, i ett av de mest kända områdena i det stora äpplet: Wall Street

Flera företag har beslutat att sätta sin signatur på dessa projekt, oavgjort vikt, att lägga till tjänster av en viss nivå i "fritid" och "" fitness ", vilket garanterar ett kommersiellt värde för dessa egenskaper, mycket mer hög.

Den verkliga förändringsvågen ägde rum redan på 70-talet, men den ännu mer snabba vändningen går tillbaka till 11 september, en dag tyvärr lämnad outplånlig i världshistoria.

Under det senaste decenniet har investeringarna i både anläggningar och fastigheter nått och fördubblats de 30 miljarder dollar. Källorna till finansiering är de mest utländska, men du vet, vem vill inte delta i ett så ambitiöst projekt?
Bland de olika tekniska företagen nämns Spotify, Condé Nast och WeWork.

Denna omställning från kontor till bostadshus har medfört överföring av cirka 62 000 nya invånare till New York. Och det är inte allt. Eftersom bostadsmarknaden enligt statistiska uppgifter tycks öka både på efterfrågesidan men framför allt på utbudssidan.

Vi erinrar om att, som är känt för älskare av territoriell marknadsföring, desto mer ett område är välformulerat när det gäller infrastruktur, desto mer ökar attraktiviteten, vilket garanterar en betydande ekonomisk avkastning.

Parallellt med ökningen av områdets konkurrenspotential växer strukturerna i området också och ökar i värde, vilket medför en tydlig ekonomisk avkastning för hela staden.

Vad man säger är att det stora äpplet har bestämt sig för att expandera och förbättra kvalitativt och kvantitativt. Det hoppas att denna radikala förändring kan fortsätta oavbrutet under de följande åren utan någon fas av anhållande!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB