Kommersiell fastighet: trenderna 2019

Bland de olika segmenten som tillhör fastighetsmarknaden är den som får större betydelse efter bostadssektorn den kommersiella.
Men trots att det finns en "mycket hög efterfrågan på nya byggnader för kommersiella ändamål och trots att ekonomin återhämtar sig efter år av kris, upplever reklamfilmen en fas av dödläge.

Vi pratar om investeringar som fortsätter att notera en nedgång på 45 miljarder det senaste året.
Men låt oss komma till kärnan i denna fråga. Idag har vi faktiskt beslutat att analysera denna omständighet på bästa sätt, för att fullt ut förstå dynamiken och försöka hypotesera möjliga framtida prognoser.
Så om du är redo kan vi öppna vår artikel!

Vi utgår från antagandet att jämfört med andra kategorier inom fastighetssektorn erbjuder detaljhandelsinvesteringar speciella stimulanser för köpare. Vi talar inte bara och uteslutande om försäljningen av fastigheten, utan om möjligheterna i ekonomiska inkomster. Det är därför lätt att förstå hur detta segment är viktigt för en bra andel investerare. Så varför faller investeringarna? Vi ser den europeiska situationen.
Generellt sett har investeringarna i fastigheter utanför bostäder i Europa nått 256 miljarder euro under det senaste året. Huvudmålet är kontor, medan detaljhandeln har nått - 25% (cirka 41 miljarder mindre) än året innan. Och andelen för kommersiella investeringar? Från 21% till 15%.

Det finns därför stor osäkerhet från investerarnas sida. Men låt oss nu titta närmare på bilden av de viktigaste europeiska verkligheterna.

• Tyskland är den viktigaste ekonomiska drivkraften i sektorn. Trots detta har det även i detta fall minskat med 31% under de senaste 12 månaderna.
• Förenade kungariket led å andra sidan en svag nedgång på 34%
• Situationen i Frankrike är annorlunda, där allt efter en ganska trött start började.
• Konstigt, å andra sidan, kollapsade investeringarna som hade haft mycket höga nivåer under 2018, 2019, i Spanien och Polen.

Efter att ha märkt att den marknad som är avsedd för handel märkbart har kollapsat kan vi dock se vilka som är de mest populära områdena i de olika europeiska länderna.

När det gäller Spanien är Gran Via i Madrid den mest eftertraktade platsen av internationella återförsäljare
Den berömda Avenue des Champs-Elysées i Paris fortsätter att dyka upp tack vare den senaste öppningen av nya flaggskeppsbutiker
Slovenien Polen och Tjeckien ser fram emot nya klädmärken i Warszawa respektive Prag.

Vad man ska säga verkar situationen ganska varierad. Medan vi inte kan säga med säkerhet vad de nästa trenderna kommer att bli. Det vi kan garantera är att vi kommer att hålla dig uppdaterad på vår portal. Oavsett om de är råd om fastighetsmarknaden eller specifika rapporter om ett specifikt ämne kommer lösningen alltid att vara unik: Realigro!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB