2019 sprints för Asien: det här är vad som händer

Du vet, den asiatiska kontinenten är alltid ett steg framåt på alla sätt. Oavsett om det är ny teknik eller andra ekonomiska sektorer är det ingen tvekan: Kraften i dessa nationer är ostridigt.
Även på fastighetsmarknaden är framgångarna inte få, både på investerarnas sida men också på ägarna.

2019 verkar ha invigits på bästa sätt, enligt uppgifter som samlats in av Asien Market Snapshot of Colliers International. Den gynnsamma regeringens politik, de olika investeringarna i ny infrastruktur och skatteincitamenten har gradvis bidragit till efterfrågan på den inre marknaden.

Det har skett en stark diversifiering hos investerare som nu flyttat från mer traditionella sektorer, såsom de som rör bostäder till handelsrelaterade segment eller datacenter.
Singapore är utan tvekan en marknad där hotellbranschen dominerar, vilket stimulerar tillväxten av bostäder. Enligt ekonomiska och statistiska prognoser kommer denna stad att fortsätta att attrahera särskilt andra segment och olika marknadsmål.

Transaktionerna steg till svimlande nivåer i Pearl River Delta-regionen. De första tre månaderna 2019 präglades av en ökning med 32% jämfört med samma period 2018, med cirka 1,5 miljarder dollar mer. Den starka utvecklingen var garanterad av nya företag och ungdomar som, som vill leva en "alternativ erfarenhet, bestämde sig för att investera (även i leasingavtal).

 Styrkan i detta område är programmet som syftar till att förbättra huvudstadsområdena, utan någon form av skillnad. Varje område måste uppskattas högt genom ombyggnadsåtgärder.
Bland de olika regeringsprojekten identifieras nyckelprojektplanen 2019 med målet att samla in investeringar på 500 miljoner dollar, avsedda för ny infrastruktur av kommersiell, bostads- och detaljhandel i städerna.

Även Japan försvarar sig väl, även om inte med samma rytmer som andra nationer. Faktum är att det enligt många undersökningar är mycket sannolikt att investerare från grannländerna gör sina besparingar konvergerande på denna marknad, vilket visserligen är mer begränsat när det gäller storlek men också särskilt stabil.

 Hur kan vi inte ens nämna Hong Kong? Trots att de drabbats av de olika regeringens osäkerheter, som sedan slog ut i statsekonomin, finns det för närvarande en verklig efterfrågan på detta område och väntar på ett nytt program, men är inriktat på bostadshus och kontor.
Sist men inte minst är fastighetsramen som dyker upp i Vietnam, prydd med gott om 2,8 miljarder dollar i utländska direktinvesteringar.

En ökning på månadsbasis, från början av 2019 med 10%. Faktum är att vår sektor är den viktigaste föraren av hela vietnamesiska ekonomin.

Vad man säger är att 2019 är det lyckliga året för Asien!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB