Vad kan man förvänta sig från 2019? Investerare och säljare noterar!

Utan tvekan har 2018 sett otaliga förändringar under året. Det invigdes med mycket höga priser med låga hypotekslån till fördelen av säljarna självklart. Men trots allt har slutsatsen sett en total omvändelse av situationen med en standardisering och ett stopp av bostadsprisutvecklingen och en extraordinär ökning av skattesatserna, vilket leder till att marknaden blir till fördel för köparen och inte längre säljaren.
Men det som är mest frågan är om den här trenden fortsätter eller bli föremål för förändringar igen.
Väntar på att leva fullt ut 2019 börjar vi analysera de statistiska och ekonomiska prognoserna om den globala fastighetsmarknaden i korthet.
Trots att vi har påpekat ovan har ökningen av hypotekslån varit betydande, en nivellering och till och med en fas av stagnation och uttag under genomsnittet beräknas tack vare den imponerande tillväxten på fastighetsmarknaden. En stor fördel för potentialerna köpare sant?
Millennials, den kategori som nu blir en huvudperson i varje ekonomisk sektor, kommer utan tvekan att vara spetsen för 2019.
 Efterfrågan hos ungdomar att köpa en fastighet växer alltid, till skillnad från familjer som istället tenderar mer och mer att välja leasingavtal. Ökningen i priserna avskräckte inte unga investerare!
Husköpets köpkraft minskar men det kommer inte att bli skadligt! Den hypotetiska avmattningen i fastighetsköp / försäljningsprocessen kommer att motverkas av minskningen av fastighetspriserna, till vilka de berättigade investerarna kommer att hälla sina ekonomiska resurser.
 Men vi förväntar oss också en nivå av halvmarknadsjämvikt, garanterad genom närvaron av höga nivåer av lager som kan tillgodose den ökande och kontinuerliga efterfrågan från köpare.
I allmänhet, med undantag för några få nationer, på alla fastighetsmarknader, fortsätter försäljningsfrekvensen i minst ett par år och förbättrar utan tvekan hela det nationella ekonomiska systemet.
 Hyror kommer att drabbas av en droppe. Leasingavtal kommer att vara det andra valet, eftersom avskrivningarna på dessa fastigheter och sänkningen av skattesatser kommer att uppmuntra nykomlingar på fastighetsmarknaden att investera i egendom istället för att justera genom att betala ett visst belopp på månadsbasis. blir mer salt.
Vi pratade om ungdomar, de tusenåriga som kommer att invadera fastighetsmarknaden, så vi kan inte prata om ett annat väldigt viktigt element för den nya fastighetsmarknaden som väntar oss i 2019: tekniken.
Kombinationen av fastighetsteknik kommer att bestå och kommer att fortsätta oupphörligt, under en mycket, mycket lång tid. Vi har redan talat i de olika tidigare artiklarna om hur green-smart har lyckats etablera sig perfekt, inte bara på fastighetsmarknaden, utan framför allt i kollektiva fantasi.
 Och den starka efterfrågan på nollutsläpp och smarta hem möter perfekt med en inventering som tenderar att ändra sina egna egenskaper för att möta marknadens behov.
Vad som sägs verkar det som om det här året är riktigt fullt av nyheter för både investerare och säljare.
Och du, vilken sida kommer du att vara på den nya fastighetsmarknaden 2019?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB