Positiva prognoser för Egypten: fastighetsmarknaden är hög!

Den egyptiska fastighetsmarknaden verkar vara i sin bästa period. Detta bekräftas av de statistiska uppgifterna om exponentiell tillväxt som har registrerat den här nationen under de senaste månaderna 2018. Och det verkar som om denna positiva trend absolut inte vill sluta.

Det är faktiskt förväntat att fastighetsmarknaden kommer att locka så många utländska investeringar av stor betydelse för att återställa Kairos internationella ställning som ledande inom sektorn.
Vilka är de viktigaste elementen i egyptisk tegelsten? Utan tvekan den stora flexibiliteten och lutningen mot utrikesfrågor, ett privilegium som tillhör alla samhällets ekonomiska grenar. Ökningen i befolkningen säkerställde också en betydande ökning på efterfrågesidan, utan att försumma vikten av minskningen av inflationen.

Den sistnämnda var en av de egentliga fastighetsbrännpunkten, eftersom det var särskilt möjligt för de mycket unga "Millennials" -investerarna att möta Egypten och välja det som ett möjligt resmål för att göra sina fastighetsinvesteringar lönsamma.
JLL underströk också på den årliga händelsen "Nästa år", som hölls i Kairo, att en av de viktigaste motorerna som för närvarande tillåter den egyptiska ekonomin att stiga och återgå till sin ursprungliga prakt är den imponerande effekten av bostadsmarknaden .
Inte längre väljer du leasingavtal, men tack vare minskningen av fastighetspriserna i hela landet beslutar potentiella investerare att föredra att teckna köp- och försäljningskontrakt.
Vad förväntar ekonomer när det gäller framtiden på fastighetsmarknaden i Egypten?

Inga moln kan ses i horisonten! En del av fördelen med denna positiva våg är frukten av unga investerare som självklart kommer att ansluta sig till den egyptiska arbetskraften år 2025, vilket möjliggör både ockupation av nya bostadshus men också det akuta behovet av att bygga nya kontor (cirka 30 000 utrymmen inom 2020).
Dessutom måste man komma ihåg att detta är ett särskilt framträdande land, både ur historisk, kulturell och landskapssynpunkt.

 Turistsektorn är i själva verket spetsen för den egyptiska ekonomin, som varje år blir enkla turister till framtida egyptiska medborgare.
Hur kan vi inte nämna de underbara pyramiderna, det hisnande landskapet, havsbotten med ett fantastiskt korallrev? Allt detta går också samman med förbättring av infrastrukturen, till exempel öppnandet av den internationella flygplatsen Sfinx, vilket kommer att garantera flygplatsen i Kairo för att underlätta den inre flygtrafiken, vilket gynnar införandet av nya resmål utan att orsaka överbefolkning av kunderna.

När det gäller hotellbranschen kommer det troligen att gynnas av nya och varierade försäljnings- och rebrandingmöjligheter i slutet av 2020. Vidare ändras segmenteringen av referensklientalen också.

Det har faktiskt blivit överfört till en extremt rik turist och investerare på jakt efter lyx, på en bestämt mer minskad nivå som representeras av den gemensamma medborgaren som vill investera i ett sådant extra land.
Ekonomin är gynnsam och den ekonomiska avkastningens hastighet gör att Egypten kan återinvestera och förbättra de befintliga strukturerna.

Ökningen av inkommande turism fortsätter att skyddas av den större säkerhet som finns på territoriet och i allmänhet av ökningen av köpkraft (tack vare minskningen av både fastighetspriser och räntor)

Vad vi säger hoppas vi att denna positiva våg kan fortsätta sin kurs utan att stoppa under de närmaste åren!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB