Internationell fastigheter: ytterligare ett rekordår

Allmän osäkerhet, en kris som fortfarande skrämmer nationella och internationella ekonomier, som alltmer kräver investerare. Vi vet alla att det finns en "grundläggande osäkerhet som blockerar alla ekonomiska sektorer, inklusive fastigheter, 2019.
Är det värt att investera? Ja, men till vilket pris? Vilka är riskerna som kan uppstå?
Nåväl, idag kommer vi på Realigro att försöka ge en övergripande men också detaljerad bild av hur världsfastigheterna för närvarande ser ut för att slutligen lösa upp alla tvivel!

Det sägs att 2019 är avsett att förbli i fastighetsmarknadens historia, internationellt. Varför? Vi kommer att ta reda på det snart! Låt oss börja!

Enligt prognoserna från de stora ekonomerna kan volymen av investeringar i fastigheter i världen i år beröra och till och med överskrida tröskeln på 1,7 miljarder dollar, motsvarande 1,5 miljarder euro. Vad betyder detta för utseendet som ett mål i sig?
För fastighetsmarknaden skulle den representera den högsta historiska nivån. Men vad beror detta värde på?

Enligt analysen av Newman har de olika fastighetstransaktionerna en hög procentsats trots den ekonomiska, kommersiella men framför allt geopolitiska osäkerheten. Låt oss inte glömma den tunga situationen mellan USA och Kina.

Även om den här mycket kritiska allmänna smältpotten fortfarande finns, (så mycket för att sätta fastigheterna på provet under det första kvartalet), var det i det andra en riktig återhämtning av kommersiella aktiviteter och försäljningskontrakt. Siffrorna? Vi pratar om över 800 tusen miljoner dollar (i fastigheter).

Det beror på att det är värt att investera nu. Priserna, som lämnar vissa speciella fall, är lägre. Särskilt i USA. I andra delar av världen istället, som i Europa, där huvudstäderna bibehåller eller till och med ökar, uppstår inte problemet. Du köper också fastigheter. Eftersom en investering idag är fruktbar på medellång till lång sikt.

Men varför är man villig att spendera mer, trots att denna situation är så "svag"?
Först måste man komma ihåg att 70% av köparna tillhör kategorin med högt nettovärde, dvs. de som inte har ekonomiska problem. De rikare agerar då som en drivkraft för hela fastigheten. Men de lägre kategorierna investerar också, eftersom vi som vet en fastighet i dag är en betydande garanti för framtiden.

Ett element som uppmuntrar till köp av en fastighet ges också av den nya regeringens politik som för närvarande avskräcker de gamla icke-hållbara strukturerna, i kraft av handlingsplaner som är anpassade exakt till miljöskydd och minskad energiförbrukning.
Ombyggnaden av byggnaderna och byggandet av nya strukturer, särskilt bostäder, lämnar inte mycket utrymme för fantasi: fastighetsmarknaden verkar ödmjuk att följa en trend full av positiva tecken.

Miljöskydd, avancerad teknik och investerarnas hopp om att köpet av en fastighet kan visa sig vara ett vinnande drag (vilket bekräftas av de viktigaste statistikinstituten) är den perfekta blandningen som gör det möjligt att hålla fastigheterna flytande trots krisen (som förhoppningsvis kan ha gått och slutat nu).
Är du nyfiken på hur situationen kommer att utvecklas?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB