Hemmeautomation: reglerna för 2020

Hemmeautomationssektorn är särskilt kopplad till den för fastigheter. I våra avsnitt har vi faktiskt ofta behandlat frågor som rör hur de två områdena kan vara grundläggande i valet av fastighet. Men inte bara det. Vi kan säga att hemmeautomation omfattar de flesta av de innovationer som gör att ett hem alltid kan vara ”smart” och framför allt i takt med tiden. Och eftersom tiderna löper, särskilt under julperioden, har vi beslutat att skapa ett avsnitt om hur vi ska ha en bred överblick när vi närmar oss denna sektor. Anledningen till att vi kan börja.

Men hur mycket kostar det? Svaret på denna fråga är: det beror. Ja, för när vi pratar om hemmeautomation gör vi inget annat än att omsluta olika former av innovationer, mer eller mindre invasiva för vårt hem. För detta är det första steget att ta det som rör "'åtgärder" som ska vidtas.
Vanligtvis påverkar ett ganska viktigt projekt 1 till 4% av den totala kostnaden för byggnadens värde. Med andra ord har hemmeautomation två fördelar. Att ha medgivanden i det dagliga livet, men också att öka dess inneboende värde, skulle du bestämma dig för att sälja den eller hyra den.

Men vad påverkar hemmeautomation? Hemmeautomation och därför automatisering av vissa processer påverkar främst besparingar. Ett element som intresserar de flesta investerare, sökandet efter besparingar på räkningar, kan representera en giltig allierad för att i framtiden kunna tillämpa ytterligare innovation till vårt hem. Att göra räkningen mindre energikrävande när det gäller ljus, gas och elektricitet kommer därför att vara avgörande genom alternativ energi.

Vissa typer av automatisering kännetecknas av att inte nya, utan mer standardiserade energisystem används. De system som ska användas i detta fall ger 90% av dem utan kablar eller blandade. Företagen använder naturligtvis kvalificerad personal som kan analysera fastighetens faktiska situation in situ.
För att ge ett rent monetärt exempel, för en lägenhet på cirka 100 kvadratmeter, skulle utgifterna fokusera på högst 8 000 euro.

Att inte nödvändigtvis byta hem ger verkliga fördelar. Ibland, till och med bara göra minimala förändringar. Av den anledningen verkar det rätt att prata om multifunktionssensorer. Dessa är extremt uppdaterade system för antiintrång eller videoövervakning och perfekt anslutna till smartphones. Men det är inte allt. Till och med den enkla möjligheten att kontrollera ytterdörren till huset, eller kontrollera vissa rum eller till och med inställa och aktivera ljus, bevattning eller värmesystem, garanterar en fullständig och total avbokning av risken för extra kostnader.

Liksom på alla områden bör det ske kontinuerlig övervakning av data vid användning av högteknologiska plattformar. För att avhjälpa typiska problem inom denna sektor rekommenderar vi att du ofta ändrar dina uppgifter.

Och sedan, efter vår miniguide, kommer du inte ha några problem med att identifiera vad som kommer att vara hemmeautomationsinsatser för ditt hem!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB