Hur coworking påverkar fastighetsmarknaden i Filippinerna

Fastighetsmarknaden, liksom alla ekonomiska sektorer i en nation, förändras ständigt och anpassar sig till kundernas behov. Bland dessa revolutionära förändringar kan vi verkligen inte misslyckas med att nämna fenomenet "coworking". Detta är ett arbetssystem som främst används av frilansare som använder gemensamma utrymmen för att placera oberoende arbetsstationer och samtidigt samverka med andra människor.

Denna modell påverkar uppenbarligen mycket fastighetsmarknaden, särskilt Filippinerna.
En ny studie från JLL påpekade att gemensamma utrymmen på arbetsplatsen kan garantera flexibilitet samt en väsentlig förbättring av samma prestanda. Principen bakom framgången för denna nya filosofi bygger just på möjligheten att tillfälligt hitta ett utrymme innan en ny verksamhet inleds. Det finns faktiskt många utländska företag som använder icke-definitiva utrymmen för att komma in på den lokala marknaden och sedan göra dem till ett riktigt satellitkontor.

När fastighetsmarknadens utvecklare flyttar mot områden som redan är autonoma på en ekonomisk nivå, förändras de nya byggnaderna enligt hyresvärdens behov, vilket garanterar större och mångsidigare områden baserat på begäran från potentiella investerare.

Bland de andra fördelarna som nämnts ovan kan vi verkligen inte underlätta den effektiva effektiviteten som praktiskt taget tar formen av antagandet av systemet. Förutom att locka till sig fler och fler lokatorer, garanterar denna metod endast användningen av 5% flexibla arbetsplatser, en effektivitetsavkastning på 45% mer än standardföreställningarna.
Arbetsytans täckning har också ökat, vilket sänker arbetslösheten avsevärt.

Det här fenomenets särdrag ligger i det faktum att det lyckades skapa rot i en nation, som Filippinerna, särskilt förankrade i tradition och arbetsstandard.
Det bör påpekas att landet under de senaste åren har genomgått en mycket stark demografisk ökning tack vare antagandet av denna innovativa politik som har införlivat alla ekonomiska sektorer.

Och det var just ett bidrag av en "stor mängd utländsk kapital, för att leda regeringen mot modernare horisonter och till en internationell handelsorienterad exakt för att främja inte bara själva territoriet utan även en ständigt växande fastighetsmarknad.

Bekvämligheten i användningen av gemensamma utrymmen, flexibilitet och innovation spelar en grundläggande roll för Filippinerna, som uppvaknar sig efter en period av djup kris.

Det är uppenbarligen hoppas att denna positiva situation kan fortsätta även under de följande åren, men framförallt är vikten av att anpassa sig till interna och externa förändringar på fastighetsmarknaden exemplifierande.

Den temporära karaktären av ett utrymme garanterar större stillhet även på arbetsnivå, utan att glömma den ekonomiska och finansiella aspekten (definitivt bekvämare när det gäller kostnader att bära).

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB