Hongkong och London högst upp på toppmötet: dessa är de dyraste marknaderna år 2019

Senaste nyheterna från fastighetsvärlden: Kontorsmarknaden blir allt mer intressant.
Enligt statistiska uppgifter har ökningen av kontorskostnaden varit väldigt plötslig, vilket leder till en oöverträffad acceleration och följaktligen en ekonomisk tillväxt när det gäller oförutsedda vinster.

Men vilka är de dyraste marknaderna och som samtidigt var det mest önskade i världen? Utan tvekan, för att dominera världsscenen, står Hong Kong Central och Londons West End ut, utan att glömma Midtown Manhattan i New York.
Men låt oss komma in i detaljerna.
För Hong Kong talar vi om 322 USD per kvm per år, London 222,70 dollar och Manhattan 196 dollar. Kostnaderna för att ockupera premiärministeriet, såsom lokala skatter och allmänna kostnader för ockupationen av kontorsutrymmet, är i alla fall förenliga med den mycket höga nivån på fastigheter som garanteras av denna marknad.

Enligt chefen för yrkesforskning vid CBRE Americas, har loppet att attrahera men framförallt behålla talang, vilket garanterar arbetsmiljöer av högsta kvalitet, inte begränsat de långsammare ekonomierna i vissa regioner. Det har faktiskt uppmuntrat den senare att anpassa sig till de omgivande. Behovets takt har ökat exponentiellt, särskilt av stora banker, finansiella men också tekniska och samarbetande företag.

Den procentuella ökning som registrerades bland de femton marknader som analyserades, uppnådde även de tvåsiffriga kontorsutgifterna, redan i första kvartalet, till skillnad från förra året. Och det är just de samlingsrum som gör denna marknad alltmer attraktiv för investerare.
När det gäller procentsatser minns vi att följande städer har särskiljat sig inom denna sektor:

Porto, Portugal 24%
Cape Town, Sydafrika 20%
Singapore, Singapore 17%
Budapest, Ungern 15%
Mallorca, Spanien 14%
Atlanta, USA 14%
Vancouver, Kanada 13%
San Francisco 12,2%
Johannesburg, Sydafrika 12%

I allmänhet kan vi äntligen säga att USA har uppnått ca 3,7% på en mycket hög nivå om vi anser att den genomsnittliga vinsten i Europa, Mellanöstern och Afrika har nått 3,5% totalt.

Varför finns det ett starkt intresse för kontorsmarknaden?
Utan tvekan spelas en grundläggande roll av de utrymmen som är avsedda för coworking, den nya gränsen för arbetet och, i allmänhet, rymdhantering, både när det gäller ekonomi och effektivitet.
Vad kan vi säga, vi hoppas att denna positiva våg också kan inkludera andra grannländer och andra grannländer, så att ännu mindre utvecklade områden kan nå höga nivåer, utan att bli avskuren från denna cirkel av extremt virtuell virtuellitet.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB