Begär för flykt: eftersom australiensiska hyresgäster väljer förorter

Australien betraktas som ett av de mest unika länderna i världen, både när det gäller landskap men också när det gäller den sociokulturella aspekten. Det finns faktiskt mycket många nya medborgare som varje år beslutar att bosätta sig i de olika områdena på den kontinenten.

Men under det senaste decenniet har experter inom sektorn upptäckt ett konstigt fenomen som har kännetecknat och fortfarande kännetecknar valet av en framtida investerare av en fastighet i Australien. Om de tidigare faktiskt befann sig i korsstolarna för potentiella köpare av fastigheter nära kopplade till resurser, inte bara naturliga utan också jobbmöjligheter, för närvarande väljer vi områden som är avlägsna från de stora städerna och helt nedsänkta av den vildaste naturen. En verklig process med deurbanisering.

Skälen bakom detta val är olika. Av detta skäl har vi på Realigro beslutat att analysera denna trend i detalj för att ge en helhetsbild som är tydligare och närmare verkligheten.

Utan tvekan ges ett urskiljande inslag i valet av det nya området att flytta till med den mycket bekvämare hyra. Vilka är de mest eftertraktade förorterna på sökmotorerna?
Först och främst sticker Florey ut, där det är möjligt att teckna ett hyresavtal från minst 390 australiska dollar per månad. Efterfrågan är dock också hög för Scullin-området, mindre än 20 km från CBD.

Nästa på listan över preferenser för investerare är Bangalow, i området New South Wales. På 750 km från Sydney är det ett av de billigaste alternativen för alla som vill bo nedsänkt i naturen utan att ge upp en typisk kuststil, med en prisvärd budget.

Något mindre '' vild '' men lika underbart är Tacoma-området, med priser som börjar på $ 400 per vecka. Mycket nära Newcastle och Sydney är det perfekt anslutet med ett snabbtåg.

I norr kan vi inte komma ihåg Ludmilla, förorten närmast Darwin-distriktet och särskilt begärd av lyxsegmentet. Araluen är den mest efterfrågade förorten. Cirka 10 km från Alice Springs. Priserna? Det börjar på minst $ 400 per vecka.

I Queensland hittar vi istället Bilinga, som ligger 26 km från den underbara Guldkusten, med ett genomsnittspris på cirka 450 dollar i veckan. Det mest eftertraktade området är Palm Beach, särskilt för älskare av kustliv och lokalt nattliv.

För dem som vill uppleva Australien på ett ännu mer fristående sätt från de stora städerna och förvirring kan de verkligen inte glömma området Tasmanien. Området är mycket billigt och priserna för att hyra en fastighet är cirka 200 australiska dollar per vecka.

Vad man ska säga verkar det som att detta sätt för naturen verkligen påverkar hela kontinenten. Vi råder dig att tänka oss lite med tanke på de dolda skönheterna i detta land som enligt vår mening verkligen kan lämna dig andfådd!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB