Vilka är dina utgifter med inkomstegenskaper?

Många tror att när du är uthyrd, är du bra att gå. Det är inte nödvändigtvis sant när det gäller att vara ägare till en hyresfastighet. Kom ihåg, med belöning; kommer ansvar. Det finns några löpande kostnader som du måste ta hänsyn till när det gäller inkomstegenskaper. I det långa loppet, om du driver en inkomstfastighet som fortfarande skapar intäkter, är du en bra investerare. Du vill se till att du alltid skapar kapital och dina utgifter är täckta. En inkomstfastighet är en egendom som genererar inkomster efter att alla utgifter har betalats. Denna artikel kommer att visa dig de löpande kostnaderna som du kommer att ansvara för, även när din egendom är uthyrd.

• Reparation och underhåll:

Även om det inte var nödvändigtvis ditt fel, är du fortfarande ansvarig för lite underhåll och reparation när det gäller att äga en fastighet. Beroende på hur mycket pengar du borde avsätta för sådana ansvarsområden beror allt på din uthyresfastighets ålder, det klimat där din egendom är belägen (moder naturen), hur hyresgästen ser efter egendomen och om de har husdjur eller inte, och nuvarande skick för den egendom som du har köpt. Du bör ha en uppskattning om vad som kan behöva repareras eller bibehållas när du först köpt din egendom, vilket borde ge dig en bättre uppfattning om hur mycket du behöver investera i det och lägga undan ytterligare.

• Renoveringar:

Beroende på om du köpte ett nytt hus eller ett äldre hus som behöver fixas lite, måste du spara lite pengar för renoveringar i framtiden. Människor vill bo på en plats som hålls uppdaterad. Därför är det viktigt att fortsätta att uppdatera din plats. Inte bara ökar du värdet på din egendom, men du kan också få mer pengar från dina hyresgäster också! Det är alltid en win-win för alla!

• Fastighetsskatt:

Fastighetsskatt är alltid något som hyresvärden måste ta hand om. Skatten du behöver betala som hyresvärd är baserad på det område du bor i. Beroende på om du befinner dig i en storstad, kan dina skatter vara högre än i ett landsbygdsområde. Du bör alltid titta på dina skatter innan du köper fastigheten och kom ihåg att skatterna går upp - speciellt om du befinner dig i ett område eller grannskap som växer.

• Fastighetsförvaltning:

Om du är en stor investerare och du äger flera hyresfastigheter, kanske du vill investera i ett fastighetsbolag som kan ta hand om allt för dig. Du vill se till att din plats är omhändertagen och om du är för upptagen att göra det själv; Det här kan vara ett bra alternativ för dig. Att vara närvarande betyder att dina hyresgäster kommer att vara lyckliga vilket är fördelaktigt för alla. Olyckliga hyresgäster kommer inte att stanna länge i din egendom; Därför måste saker ske i rätt tid.


Så länge du är beredd och du har tagit hänsyn till alla dina utgifter, är det ett bra sätt att passera inkomstströmmar att äga hyresfastigheter. Du kan aldrig gå fel med att äga egendom. Om du letar efter nya inkomstfastigheter har vi på Realigro Real Estate egenskaper över hela världen.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB