Varför kraschar fastigheterna i New York?

Det sägs ofta att Amerika är en så stark makt att det påverkar andra världsnationer. Den allvarliga ekonomiska krisen, som har påverkat hela världen, började just här.

 Även när det gäller fastighetsmarknaden har det skett betydande förändringar. Den här gången var effekten dock motsatt. Jo ja. Det var inte den amerikanska kontinenten som skapade en dominoeffekt gentemot Europa, utan London!

För att bättre förstå hur denna situation har utvecklats och hur den fortfarande utvecklas är det nödvändigt att ta ett steg tillbaka och analysera den allmänna ekonomiska och finansiella situationen.
Varje större världsmakt är uppdelad enligt följande: elit och lokala egenskaper. Denna makroindelning gör att vi kan ge en första men viktig bild av fastighetssektorn.

Eftersom de två huvudkategorierna av kunder är faktiskt kommer det inte att vara svårt att förstå hur det finns två olika tillvägagångssätt för köp av en fastighet, som därför tillhör lyxsegmentet eller till det vanliga.
 Det som hände i London var verkligen en stark utjämning av båda segmenten.

På grund av de mycket fruktade och många hoppades på Brexit var det inte längre möjligt att identifiera en väldefinierad kanal för att sträva efter att uppmuntra investerare att köpa. Krisen har påverkat både de mindre välmående men också de mer välmående.


Genomsnittspriset för en fastighet i centrala London har faktiskt sjunkit med 1,5% för att nå –8 procentenheter under den senaste månaden. För att försöka stabilisera priserna är det uppenbart nödvändigt att flytta volymerna snabbare och mer omedelbart. Därför har försäljningen de senaste månaderna ökat med 2%.

Trots den osäkerhet som sålunda orsakats av Brexit-fenomenet verkar det som om lösningen på denna omständighet har hittats.

Men som vi tidigare har sagt, inbegrep Brexit också Big Apple, New York, med tanke på att många London-investerare kom härifrån.

Att notera situationen så fördelaktig, med avseende på priser, beslutade många att investera i en så osäker marknad men samtidigt kunna ge köpare en lönsam ekonomisk avkastning även på lång sikt.

Allt detta har definitivt försvagat New York-marknaden, som till och med känner vikten av säsongsbetonade. Så när är det värt att investera i New York tegel?
Enligt experterna, så snart gynnsamma situationer uppstår, eftersom det inte finns några pålitliga prognoser som kan uppfylla fakta.

Vad kan vi säga, vi hoppas att detta dödläge fortfarande kan ta form så snart som möjligt. Vi på Realigro därför, som alltid, inbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad på vår portal för att ha ett öga på all den senaste informationen och nyheterna på världsmarknaden!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB