Ekonomi och fastigheter: hur USA stöder fastigheter

Vi vet alla att Förenta staterna alltid har präglats av en stark önskan om överhöghet över andra konkurrenter, i alla ekonomiska områden som vi hänvisar till. Landets mångfald, i kombination med de många möjligheter som det sistnämnda erbjuder, garanterar därför USA en privilegierad position. Inom fastighetssektorn finns det ingen stat som tillhör denna federation, som inte har genomfört regeringspolitiken, som just syftar till att få maximal avkastning från någon verksamhet.

Men vad är för närvarande styrkan hos staterna, som gör att de kan ha ett stort antal utländska portföljer investerade i amerikanska fastigheter?

Oavsett de lokala skönheterna och de berömda nationerna som utgör kontinenten, representeras det verkliga stödjandet av aktiveringen av en politik som bygger på att upprätthålla aktiveringsgraden för stabila fastighetstillgångar. En fördelaktig balans av måttlig tillväxt med låg långsiktig inflation gjorde det möjligt för potentiella köpare att bli effektiva investerare i amerikansk tegelsten.

Denna undersökning, genomförd från Nordamerika, CBRE fann att stabiliteten i täckningsgraden kommer att upprätthålla en stabil (och därför positiv) trend för resten av 2019, med särskilt inflytande mot hotellsektorn.

Enligt CBRE: s globalekonom, "Å ena sidan bör styrkorna i den globala ekonomin analyseras och kanaliseras för att förhindra de växande internationella spänningarna i handeln med Kina (till exempel) , fientligheten i Persiska viken och de katastrofala utsikterna som genereras av Brexit, kan öka, å andra sidan är det känt att det har funnits och det finns en sådan ekonomisk drivkraft att garantera en flexibilitet i den monetära politiken i staterna som kan upprätthålla fastighetspriserna.

 Även om oroen därför har ökat, på grund av dessa potentiellt farliga situationer på global nivå, verkar investerare inte alls rädda och dessutom har de fortsatt ett starkt intresse för den amerikanska tegelmarknaden.

I detalj bör det betonas att kontorens kapitaliseringsgrader bör förbli stabila både i de stora metropolema men också i de mer begränsade verkligheterna, med stöd av en stark efterfrågan från hyresgästerna om allt större utrymmen som uppfyller deras behov.

Det är konstigt hur det, trots osäkerheten som råder högst, i sociopolitiska termer fortfarande är uppenbart att köparnas intresse är oförändrat, om inte ens ökat.

Att dessa policyer är så effektiva att de möjliggör en långvarig budgetaktivitet på den amerikanska fastighetsmarknaden? Vi kan inte svara på denna fråga, men säkert fortsätta att övervaka situationen på lång sikt för att få en bred men samtidigt fullständig bild av situationen.

Försäljningen och undertecknandet av hyreskontrakt förväntas dock öka med 40% mer än förra året.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB