Badrumsmöbler: de senaste trenderna

Den kalla säsongen kan sätta en belastning på vårt hem. Inte bara när det gäller uppvärmning och konsumtion. För att göra det svårt för oss är det vårt förmåga att hålla sig till de nya trenderna för ögonblicket. På senare tid har vi ofta behandlat olika ämnen om hemmadeko. Men idag kommer vår uppmärksamhet att falla på hur man möblerar badrummet. För att ha en mer höstlig stil. Så även om du inte kan vänta med att ge ditt badrum en ny twist, kan vi börja illustrera de senaste trenderna!

Först och främst väljer vi bäst i färger. Visste du att mörka badrum är tidens mode? I flera år dominerade faktiskt ljusa interiörer totalt inredningsscenen. För närvarande verkar de dock ha tappat höjden. Svart väljs ofta som symbol för elegans. Även om denna färg gör utrymmen mindre, ger den mer karaktär till hela miljön. Det är uppenbart att det inte rekommenderas för mycket små rum.

Efter att ha upptäckt att svart är ett måste inte bara för kläder utan också för interiör, kan vi ägna oss åt andra möbler tillbehör. För länge sedan var förgyllda kranar eller mörkbärande kranar på mode. Även om denna fas tycktes ha övervunnits kan vi med säkerhet säga att dessa element är tillbaka på mode. Krom och mässing är de nya materialen som är populära och inte bara för badrummet. De rekommenderas också som detaljer om andra möbler som kräver användning av liknande material.

Men storleken på kranarna? Viva den extra stora, synonymt med superkomfort! Förutom att de är estetiskt behagliga för ögat garanterar de större kranarna jämfört med vanliga standarder en mycket trevligare och omslutande upplevelse i duschen.

Pratar fortfarande om komfort, den stora frågan: bättre dusch eller badkar? Detta är ett riktigt dilemma. Men svaret är allt i den avsedda användningen. Om vi föredrar ett badrum som vanligtvis är i höststil, är det uppenbart att föredra att välja det andra alternativet. Hur man inte kopplar idén om total avkoppling till badkaret - kanske med en integrerad bubbelpool! Samtidigt är duschen typisk för sommaren, men kan göras ännu mer bekväm tack vare att funktionella tillbehör inkluderas (t.ex. belysning för kromoterapi).

Sist men inte minst är det att använda speglar. Hösten förde med sig nya alternativ till de standardalternativ som har präglat hemmadeko de senaste åren.
I själva verket, om i det förflutna små speglar var att föredra, omgiven av rika och tydliga ramar, i dag är de breda speglarna de verkliga huvudpersonerna!

Det finns ingen etablerad form. Inga regler, förutom de som är relaterade till vår personliga smak. Ramar eller dekorerade, hängda eller helt enkelt placerade på ett möbel, det spelar ingen roll. Det som är viktigt är att de är så stora som möjligt!
Ju större dina speglar, desto mer ljus kan de reflektera även i mindre badrum.

Efter att ha avslutat med våra råd kan vi bara önska dig ett bra jobb med att modernisera ditt badrum!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB