Global fastighetsmarknad: Detta är vad som händer i världen

Den första delen av året kan vi säga att det är nästan över. De fem månaderna, utan tvekan den svåraste på fastighetsmarknaden, har gått snabbt. Men vad var de ekonomiska och finansiella konsekvenserna i den globala tegelstenen? Trots att vår planet kännetecknas av närvaro av olika stater, kulturer och samhällen, är det möjligt att spåra en generisk profil om vad som har varit och det kommer troligen att vara handelsskyddet, inte kommersiellt, men ägt.

Varje gång ett nytt år öppnas är utsikterna och problemen många. Men nu är det möjligt att beskriva den nuvarande situationen mer exakt.
Enligt resultaten från huvudekonomerna kommer prognosen för bostadsförsäljning "inhemsk" att vara tråkig. Med den här termen hänvisar vi till den stationära karaktären av försäljningen, vilket därför inte kommer att genomgå en ökning eller en recession. De kommer ungefär att behålla samma standarder.

Omvänt kommer priserna att öka, och med dem också hypotekslån som naturligtvis kommer att avsevärt begränsa potentiella köpare, avskräckt av tanken på att behöva bära en stor kostnad.

Situationen kommer inte att förändras för dem som letar efter fastigheter på en viss nivå. Den så kallade "lyxmarknaden" kommer inte att förändras, tvärtom. Många är de nya investerarna som har lyckats återge och bredda det här bandet, vilket öppnar klyftan som skisserar luxorys minimi- och maxgränser.

Och för aktier? Det är svårt att ge en exakt övergripande bild, med tanke på att denna variabel är modifierad baserat på många faktorer, vilket garanterar en väldefinierad karaktär för det aktuella landet. Det kan vi säga att i stort sett kommer antalet aktier att öka också under 2020, såvida det inte sker en radikal förändring, till exempel att göra en väsentlig förändring i den trajector som världsmarknaden för fastighetsmarknader gör.

Även om det har funnits en första kylning av marknaden, ser prognoserna under årets första månader mer än positivt ut. Det finns även möjlighet att priserna fortfarande är höga, men utan att överskrida den maximala gräns som uppnåddes 2018.

Fastighetsräntan ökar snabbt i år då investerare lämnar marknaden (40% mer!).

På social nivå kommer å andra sidan relationen mellan förtroende mellan tillverkare och investerare att öka exponentiellt tack vare den särskilda uppmärksamheten till båda kategorierna på den så kallade "green" och "smart" -marknaden. Nya miljövänliga material och bättre teknik har varit i fokus och kommer sannolikt att dominera marknadens 2020-marknad.

Vad man säger säger dessa förutsägelser allt annat än negativa. Även om årets första månader inte var exceptionella för många stater i världen, var det dock möjligt att skapa fruktbar mark för följande, vilket garanterar större inflöde av nya investerare (som Millennials) och hålla dem uppmärksamma. tidigare närvarande på den globala marknaden.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB