New York coolar men Brooklyn spricker in på fastighetsmarknaden

"The Big Apple" verkar inte längre vara så populär år 2019.
En av de mest kända städerna i världen ser att priserna på hyror i de heta zonerna kollapsar och det enda området som tillåter att släpa hela staden är Brooklyn. Från vad denna situation härstammar, men framförallt, för att Brooklyn är området mer eftertraktade av investerare?
 För ungefär tio år sedan kunde Brooklyn flyta i havet på fastighetsmarknaden tack vare Manhattan-området. Idag är situationen helt omvänd, eftersom väldigt viktiga företag har bestämt sig för att etablera sitt eget juridiska och arbetande kontor på detta område.
 Enligt den senaste statistiken har många fastighetsmäklare men också många potentiella köpare valt detta grannskap, vilket tycks ha haft en oproportionerlig tillväxt under den senaste perioden. Det finns 450 företag som har garanterat mer än 6 500 arbetstillfällen, och det är lätt att förstå hur och särskilt hur många människor som har omvandlats från enkla arbetare till bostadsinvesterare i Brooklyn eller helt enkelt försäkringsavtal.
 När det gäller de andra distrikten i New York verkar det som om nedgången verkligen är en av de mest dramatiska de senaste åren.
 Den sämsta andelen av prisfallet och efterfrågan på fastighetsavtal registrerades i East Village-området (-33%).
Många människor har tvingats minska sina förväntningar: hyran i New York kommer ofta att kosta ungefär två tredjedelar av lön. Därför tenderar vi att konvergera alla ekonomiska resurser för att lösa olika problem. billigare områden.
 Transportpriset når i genomsnitt 116 dollar per månad, 78% mer än det nationella medeltalet.
Men om du är intresserad av att köpa en fastighet, så är det rätt tid.
Genomsnittspriset har nått 1 miljon dollar i Manhattan-området, men det mest dramatiska fallet är det som registrerats för lyxfastigheter.
 Så, din investerare som är där för att fråga dig om du vill köpa en fastighet i New York, varför inte tryck lite över och kanske investera i New York-lyx? Oförmågan att sälja nästan varje grannskap i New York, med undantag för Brooklyn, har uppenbarligen lett till detta fall i priser, i hopp om att påskynda försäljningen och återgå till en blomstrande ekonomi.
Nästan alla under 30-talet har bestämt sig för att packa sina väskor och flytta till detta område, vilket tack vare den här uppsatsen av förfrågningar nu kan ge dig lyxen att öka sina priser.
Det minsta du kan spendera är 500 tusen dollar men det är fortfarande en utmärkt investering att göra nu om du vill ta en lägenhet i en av de mest moderna och kända städerna i världen.
Vad att säga, om du är en investerare måste du hoppas att den här fasen varar så länge som möjligt, men om du är ägare till en fastighet måste du absolut vara upptagen!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB