Vad ska vi förvänta oss av investeringar i europeiska tegelstenar?

Efter detta klimat av djup politisk och efter-valse osäkerhet är en fråga som är gemensam för många investerare följande: "Vad förväntas nu från den europeiska fastighetsmarknaden? Vad kommer avkastningen att bli?
Tja, vi kan säga att det i stort sett är absolut ingen anledning att oroa oss. Trots att klimatet inte ger utrymme för stora säkerheter under ledningsprofilen för de olika anslutna länderna verkar fastighetsmarknaden vara utländskt för dessa politiska förändringar.

I själva verket har många länder i stor utsträckning återhämtat sig efter den kritiska perioden som påverkade de ekonomiska och finansiella områdena. Det element som imponerar ekonomer ges på efterfrågesidan. Det verkar som om investerare har ökat exponentiellt på den europeiska marknaden, vilket stimulerar ekonomisk tillväxt i nästan alla länder, förutom Storbritannien, som drabbas av Brexit-fenomenet, ligger bakom.

Men är det fortfarande bekvämt och intressant att köpa en fastighet i Europa?
Enligt de viktigaste fastighetsutvecklingen kommer investerare att fortsätta investera och sätta in sina besparingar till Europa, främst i norra städer, även om de är dyrare, som ett nav av ägande som på medellång sikt fortfarande kommer att ha ett högt värde på fastighetsmarknaden.

Anledningen till att nästan oupplösligt kopplar efterfrågan med det europeiska erbjudandet ges genom att en särskild penningpolitik finns, som dikteras av Europeiska centralbanken.
Lättnaden av trycket från den ovannämnda banken, särskilt inom fastighetsområdet, har gjort det möjligt för Europa att hålla priserna väldigt låga (0%) under en mycket lång tid och uppmuntra framtida köpare att välja en av nationerna Europeiska.

Fastigheten med avseende på köp av aktier ger en mycket mer inbjudande avkastning, eftersom alternativet skulle vara för dyrt och riskabelt eftersom det är extremt volatilt.
Europas förmögenhet ges också av de icke-europeiska tillväxtmarknaderna i svårigheter, återigen på grund av nedgången i den ekonomiska tillväxten och volatiliteten i valutan.

Så det finns så många kapitalflöden som har spillt över och kommer omedelbart att strömma in i vår kontinent, eftersom det nu är känt) fastighetsbranschen motsvarar en garanterad obligation, särskilt i starka länder som Tyskland.

Men vilka nivåer påverkar inflationen i Europa i procent?
Detta är en fryktad fråga som kan göra investerare intresserade av att köpa en fastighet i Europa tillbaka.

För närvarande är inflationen 1,4% och en väsentlig ökning förväntas inte de kommande åren. Om det här värdet skulle återhämta sig skulle det för fastighetsinvesterare helt enkelt vara en extra fördel, eftersom det skulle motsvara en potentiell ökning av värdet på sina egna investeringar, vare sig det är leasingavtal eller försäljningskontrakt.

Det är hoppas att denna situation alltid kan vara stationär eller förbättra på grund av en mer dynamisk och aldrig tidigare skådad marknad!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB