Politik och fastigheter: hur uppsägningen av maj påverkar brittiska fastigheter

Under de senaste dagarna har alla tidningar fokuserat på en epokal händelse: Den brittiska premiärministerns avgång, Theresa May.

Även om stämningen är annorlunda i hela landet, är det värt att notera att vår sektor är föremål för lätt inflytande från den politiska världen.
Tja, frågan som många frågar sig själva under den här perioden är följande: Vad kommer nu att hända på den engelska fastighetsmarknaden efter att kvinnan har blivit utsatt för störst exponering för England?

Det finns flera åsikter från experterna, men vi hos Realigro har bestämt oss för att ge dig en övergripande bild för att bättre förstå den nuvarande situationen och stämningen i en så viktig sektor.
Låt oss börja med att säga att de senaste åren har ökat kostnaderna registrerats i England i samband med privata fastighetsaffärer, till exempel kostnader och betydande ansökningar om garantier för inteckningar. Skälet till vilket minskningen av den privata fastighetsskytten var oundviklig, till förmån för företagets fastigheter.
 
Även om detta datum är av grundläggande resonans i hela England, borde vi inte bli förvånad över att efter det drastiska valet av den nuvarande premiärministern kunde privata fastighetsaffärer också komma tillbaka till mode, med särskild efterfrågan från efterfrågesidan, alltmer ung och dynamisk i Storbritannien.

En typ av skattemässig lättnad kan också ta form, i större utsträckning, både för köpare och framför allt för fastighetsägare (när det gäller minskad skattning och smidigare förfaranden). Detta skulle följaktligen leda till en ökad efterfrågan, eftersom möjligheten att få tillgång till den engelska fastighetsmarknaden och äganderätt till en fastighet utan exponentiella utgifter skulle vara mer tillgänglig.

Enligt GWM: s globala chefsinvesteringschef, kommer majs avgång att öka det generella klimatet av osäkerhet som redan har ökat i landet de senaste månaderna.
 I monetära termer skulle denna omständighet väsentligt försvaga pundet, men lyssna skulle det vara enklare och bekvämare att underlätta investeringar om huvudpersonerna i transaktionerna (i form av portfölj) var utlänningar.

Brexit kan potentiellt leda till att valutan dämpas till 1,15 dollar, medan euron skulle röra vid 0,97. Fruktansvärda negativa element för den brittiska ekonomin men extremt positivt för framtida medborgare!

Å andra sidan, om en hypotetisk och ytterligare uppskjutning av utgången från Europa skulle medföra väsentlig skada mot England, skulle en vistelse i unionen stärka den gällande valutan, vilket gör inköp av fastigheter ännu en gång obekvämt. i England av icke-engelska medborgare.

Vad som sägs verkar situationen vara tydlig men bestämd varierad. Det är hoppas att omedelbara lösningar kan hittas för att kunna forma denna nation både ekonomiskt men också på fastighetsmarknaden!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB