Butiker förvandlas till hus: det märkliga fenomenet som sprider sig i Nederländerna

Den här första månaden av det nya året har redan upphört, och även om det bara har gått 30 dagar sedan det gamla farväl 2018, förefaller det som om vissa fenomen i stor utsträckning har tagit form i många länder. Det finns flera trender år 2019, vilket framför allt karaktäriserar ett särskilt tillstånd: Nederländerna.
Holland har alltid erkänts världen över för sin innovativa styrka, den gröna överallt, den etiska urbaniseringen och den dagliga metoden. Ett land som alltid ligger på vågens vapen, som alltid kan bibehålla och övervinna även de mest kritiska situationerna.
 Förmågan att förändra en uppenbart ogynnsam omständighet till optimal och lönsam för hela nationen framkom i början av januari.
 Vad hände så slående inom fastighetsbranschen? Antalet tomma butiker i Nederländerna har minskat dramatiskt.
Du kommer att tro att det är en effekt relaterad till den utmärkta nederländska ekonomiska politiken, som växer och förbättras exponentiellt varje år. Tyvärr för dig är svaret inte korrekt, för i grunden av denna undersökning finns det en orsak som är inriktad på fastighetsmarknaden.
Faktum är att många kommersiella aktiviteter i januari omvandlades till bostäder, vilket bidrog till en ökning av utbudet på den nederländska tegelmarknaden och en inte så dramatisk återgång till kommersiell sektor. Fastighetsägare lockas alltmer i butiker som potentiellt kan omvandlas till bostäder.
Anledningen?
 Hushållens hyreskostnader har sjunkit med 2,2% i genomsnitt förra året medan husuthyrning har ökat med 4%.
Men det är inte allt. Denna förändring berodde också på att e-handelens stora förmåga att bli invasiv först och sedan genomgripande i liv och vanor hos oss alla. Det finns färre och färre människor som fysiskt går till affärerna för att köpa en produkt, speciellt vad gäller kläder.
 Det är uppenbarligen lättare att välja ett plagg på nätet, välja storlek och leverera varorna hemma istället för att gå in situ och sedan riskera att inte hitta vad du vill ha. Förra året noterade Nederländerna dessutom en ökning av hyrda fastigheter, vilket ledde till en reell rekord i den nederländska fastighetssektorn, trots stigande priser.
Om fyra år sedan nådde värdet av en generisk fastighetsaffär cirka 3 miljarder euro, är nu sju miljarder nått och överskridits.
 Studenter spelade också sin roll, även övervägande. Vi har blivit, vi kommer att våga säga de riktiga nya investerarna.
 Tack vare dem har den nederländska fastighetsmarknaden flyttat över 700 miljoner euro.
Vad sägs, Nederländerna började det nya året med ett slag.
 Vi hoppas att det kan fortsätta så här under de återstående 11 månaderna!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB