Studentbostäder och IKT: en ny födelse i fastigheter

Hur mycket påverkar tekniken fastigheter? Mycket enligt resultaten från de viktigaste statistiska undersökningarna.
Ett tydligt exempel på hur denna kombination verkligen är framgångsrik kan ses i de arbeten som ägnas åt utvidgningen av H-Campus.

Vad pratar vi om? Låt oss börja med ordningen. H-Farm campus, beläget i Sile National Park, är ett av de mest kända och viktigaste jordbruksfastigheterna i Italien. Dess geografiska läge är mycket strategiskt med tanke på att det bara ligger 12 km från Venedigs flygplats, 20 km från Treviso flygplats och 50 km från Padua.

På denna plats, perfekt ansluten till de viktigaste flygplatserna i området, kommer olika fastighetsprojekt att genomföras tack vare användningen av IKT.

H-campuset syftar därför till att garantera unga människor de nödvändiga grunden för att kunna direkt stödja och interagera med en så genomgripande teknisk förändring, och även bilda nya professionella figurer.

För att uppnå detta mål planeras en utvidgning för att möjliggöra en utbyggnad av byggnaden på 30 000 kvadratmeter. Allt med en ombyggnad av volymer av tidigare strukturer som för närvarande är i ett tillstånd av försummelse. Dessutom kommer studentbostaden, som ingår i projektet, att välkomna 250 studenter, tillsammans med ett idrottscenter på 7000 kvadratmeter och andra strukturer som kommer att öka projektets ekonomiska men också sociala värde.

Men detta bländande exempel på den nära och kraftfulla länken som kan upprättas mellan ny teknik och fastighetsvärlden slutar inte här. Detta faktum är avsett att vara ett av de mest tekniskt avancerade centra, tack vare tillhandahållandet av en 5G-anläggning (en av de första på hela halvön) extremt hållbar!
Det räcker med att säga att tack vare införandet av fotovoltaiska lagringssystem kommer det att vara möjligt att återanvända energi motsvarande 85% av de nödvändiga behoven.

Men hur kan ett projekt också respektera miljön genom att skydda gröna områden?
Helt enkelt ägna ett "område (28 hektar) till plantering av över 3 000 nya träd för att skydda den biologiska mångfalden. Ett tydligt projekt där intresset för ny teknik, ungdomar och utmaningarna i dagens samhälle sammanfaller utan att försumma de mer ekologiska aspekterna.

Men vem har bestämt sig för att finansiera detta projekt så dygdigt och samtidigt krävande vad gäller initiala ekonomiska behov?
 Operationen föddes som en idé 2017, tack vare möjligheten att dra på en stängd fastighetsfond, inte en spekulativ. Denna lösning, som hanteras av Finint-gruppen, gjorde det möjligt att genomföra detta fantastiska projekt med stor ekonomisk hjälp.
Vad man ska säga, en idé som verkligen tas om hand i varje detalj: hållbart, innovativt och framför allt utmärkt att gå emot behoven på en fastighetsmarknad som blir allt mer mångsidig.

Det är faktiskt enkelt att notera, eftersom nu nya kategorier av fastigheter har skapats, inte längre traditionella. Men diversifierad efter behoven i ett samhälle som alltid är redo att åka på vågen av förändringar!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB