InvestPro Polen Warszawa 2019: möjligheterna i Polen fram till 2020

Nu har du lärt dig känna oss. Vi på Realigro försöker alltid hitta fördelaktiga möjligheter så att du kan förändra ditt liv radikalt med rätt investering.
Oavsett om det är i en nation som är känd för sin identitet även på internationell nivå, eller om det är ett land som är lite känt, lyckas vi alltid identifiera verkligheter som tillgodoser framtida investerares behov.

 Idag har vi beslutat att betona hur grundläggande det är att alltid vara uppdaterad om fastigheter, för att undvika att falla i grova fel men som kan äventyra en viktig investering.

Fokus för vår guide idag ligger i Polen, särskilt InvestPro Polen Warszawa 2019. Detta är en internationellt känd konferens och expo som låter dig ge en tydlig och detaljerad överblick över kapitalförvaltning, bank- och fastighetsrådgivning.

 Detta verktyg kan vara grundläggande för företagare i sektorn eftersom det gör det möjligt för dem att identifiera och utbyta information om kommersiell utveckling, överföring och investeringar.
Det perfekta stället att utnyttja de möjligheter som krävs för att utöka ditt nätverk (professionellt och på annat sätt) med partners och kunder för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och framför allt om de vinnande ämnena för optimal planering av dina fastighetsprojekt.

Allt detta är inte bara begränsat till den polska nationen, utan utvidgas till ett oljeutsläpp, vilket gör det möjligt att skapa ett relationellt nätverk med nationerna som erbjuder samma möjligheter, eller åtminstone kompletterar dem som redan finns på tegelmarknaden.

Detta evenemang kommer att hållas i Warszawa den 12 och 13 september. Här är de viktigaste skälen till att det är viktigt att delta i detta evenemang:

- Närvaron av över 20 viktiga internationella talare

- 15+ exponenter

- 250+ delegater

- Effektivt nätverk med ledande experter

- Unik möjlighet att få den senaste informationen

- Personlig kunskap om investerare och kunder

- Samråd med sponsorer och partners

Bland de ämnen som behandlas i denna konferens identifierar vi utan skugga av tvivel att vi främjar global skatteöppenhet när vi förhandlar om eventuella försäljnings- och hyrelösningar.

De första bekymmerna för investerare ligger också i den överdrivna storleken (i numeriska termer) på de volymer som kännetecknar hela fastigheten. För att undvika en förlust i ekonomisk-finansiella termer när förutsättningarna för ett tydligt kontrakt saknas kommer handlingsplaner att offentliggöras för att övervinna detta lilla men viktiga hinder.

Allt kommer att betonas av närvaron av branschledare, som kommer att ge sina riktlinjer för att bättre analysera själva marknaden, men framför allt för att i detalj förstå vad som kommer att bli de framtida trenderna för världens fastigheter. Kort sagt, en "möjlighet att inte missa; därför behöver du bara förbereda biljetter till Polen!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB