En anomal marknad: Texas

Vem mer eller mindre, investerare eller ägare som är, försöker återhämta sig från den starka påverkan som drabbats av den pandemiska situationen. Detta innebär en vändning för många sektorer, inklusive fastigheter. Tegelmarknaden, för många länder, har drivits av turism och utländska portföljer, som under denna historiska period föredrar leasingavtal framför försäljningskontrakt.

 Vår miniguide kan således sluta om vi antar att denna situation är homogen över hela världen. Men som alltid finns det undantag. Bland de olika staterna som tillhör den amerikanska makten, särskilt drabbade av nödsituationen, sticker Texas ut. Unikt för sin tradition verkar det som om landet inte har känt motreaktionen så hårt, särskilt om du analyserar tegelmarknaden.

Transaktioner och i allmänhet försäljningskontrakt fortsätter att gå bra. Om vi jämför med förra året, under samma period, kan vi till och med tala om en nettoförbättring. Om vi analyserar numeriska data, i procent, talar vi om 80% mer i termer av volymer.
Det verkliga problemet att det i detta minisektion är nödvändigt att understryka representeras av priserna. 5,1% mer än förra året. Ett nummer som, om än minimalt, har mycket att berätta. Texas-bostäder fortsätter att ligga under fleråriga investerare av ett mycket enkelt skäl: den knappa tillgången på densamma.

Detta medför en rusa till fastigheten och å andra sidan en svår anpassning till en prisklass som inte alltid är prisvärd. En kris i mitten, som emellertid inte, som vi sa tidigare, verkligen skadar den texanska tegelstenen.
Trots allt, även för Texas, kommer det att vara möjligt att besöka referenshemmen direkt, eller alternativt använda mer avancerade system, så att intressenter kan ta en virtuell rundtur i huset.

Den verkliga effekten - förklara de viktigaste experterna i sektorn - som rör Covid-situationen kommer att vara synlig endast om tre månader. Och det är kanske orsaken till att det i Texas fortfarande inte är någon märkbar förändring av situationen. Resten av ekonomin förblev också oförändrad. Kort sagt, ett `` USA Schweiz '' som har blivit en riktig fallstudie för både ekonomer och experter, men också för de intresserade som vill ta reda på mer om detta främmande land från Covid-vågen (om du bara tittar på ekonomisk struktur).

Det är omöjligt att förklara när och hur det kommer att vara möjligt att komma ur denna kritiska situation och framför allt om detta ögonblick med positivt dödläge kommer att förbli så under de kommande månaderna. Vi på Realigro kommer att hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar både vad gäller den texanska fastigheten, men också för världen! Håll ögonen öppna på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB