Från gammal fabrik till modernt kontor: Brooklyn-vändpunkten

Vem sa att nutiden inte kan revolutioneras från det förflutna? Detta är välkänt av experterna i vårt team, som har hittat en intressant nyhet. Vi har beslutat att dela med dig, ett ärende föremål för vår analys. Ett fall som vi kommer att kalla '' Brooklyn ''. Detta är ett intressant revolutionerande projekt som omfattar total omvandling av en gammal Brooklyn-fabrik till kontor. Det är den äldsta marinfabriken i hela USA. Kort sagt, en vacker historisk pärla, men som har fört fram ett innovativt projekt. Så om du är redo och vill veta mer kan vi inviga vår dagliga kolumn, Endast för dig och alltid med de senaste nyheterna från fastighetsvärlden!

Brooklyn Navy Yard är över 150 år gammal. Tack vare det byggdes landets mest kända krigsfartyg. Att namnge dem alla skulle vara en utmaning, men de kommer ihåg USS Maine, USS Arizona och USS Missouri. Kort sagt, den här fabriken representerade USA: s marinindustris bankande hjärta och verkade vara avsedd att försvinna i slutet av kriget. Men detta hände inte. För att ge den glans och betydelse som en liknande struktur förtjänar beslutades det att uppfinna den igen. I själva verket har marinen idag varit föremål för ett ambitiöst projekt: dess omvandling till en industripark tillägnad stadsutveckling. Slutet ? Skapa innovativa företag för totalt 450 namn som kan sysselsätta över 11 tusen individer i arbetslivet. Ett antaget belopp på två och en halv miljard (US dollar) per år antas.

Fabriken kommer att uppfinnas på nytt i nya kontor, men också samarbetsplatser (mycket populära i USA) och studior för konstnärer. Kort sagt, ett mångfacetterat projekt för en struktur som har gjort historia. Och han vill nog fortsätta skriva det!
Huvudbyggnaden har behållit sin historiska charm. Ett slags hyllning till historien. Faktum är att fasaden har förblivit intakt, helt täckt med tegel. Byggnadens sidor gav istället en ljus färg. Ingenting lämnas åt slumpen. I själva verket är de nedre strukturerna, förbundna med utsidan och grönområdena, omgiven av grus och växter. I linje med strömmen av grön byggnad som nu avfolkas inom bygg- och fastighetssektorn.

Det finns ingen brist på tydliga återskapningar av den typiska Brooklyn-stilen. Bland dem kommer vi ihåg de material och mönster som används. Golven är faktiskt täckta med betong- och metallplattor, de exponerade tegelstenarna och pelarna i de öppna ytorna ger en rustik stil till hela byggnaden. Kort sagt, en perfekt kombination av gammalt och modernt, utan att glömma några stildetaljer. För utrymmen som är helt avsedda för affärer finns det mötesrum och till och med ett litet kök. Kanske för att få de lyckliga arbetarna att ta bort ett infall?
Kort sagt, vi på Realigro är stolta över denna återfödelse. Och du, vad tycker du?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB