Det högsta Passivhaus någonsin!

Har du någonsin hört talas om Passivhaus? Denna term kommer verkligen inte vara ny för våra läsare. I en av de tidigare guiderna diskuterade vi faktiskt hur denna nya typ av fastigheter har revolutionerat den globala fastighetsstrukturen. Innan du går in i dagens nyheter är det därför lämpligt att ta ett steg tillbaka och ge lite mer information om ämnet. Termen Passivhaus avser grön byggnad. I detalj representerar den '' passiva byggnaden '', bokstavligen översatt från tyska, ett nytt sätt att leva hemmet. Detta är en autonom struktur som klarar av att täcka de flesta av sina energibehov, såsom värme och energi, tack vare innovativa enheter.

För att vara exakt, skulder. Därför behöver inget energiförsörjningssystem som är typiskt för ett passivhus stöd från externa energiförsörjningar. Fördelen? Njut av en utan tvekan miljövänlig fastighet och mycket lättare räkningar! Inte överraskande har därför denna typ av fastigheter vunnit inte bara miljöaktivister utan också nya investerare som vill ta ett viktigt steg men samtidigt syftar till framtida besparingar.

Efter att ha gett alla våra läsare möjlighet att förstå vad passivhausens särdrag är, låt oss gå till hjärtat av vår nuvarande kolumn. Det verkar som att Vancouver kommer att vara den miljö som kommer att vara värd för den största skyskrapa som någonsin byggts och som uppfyller de kvalitetsstandarder som är typiska för passiva byggnader. En riktigt viktig lösning, i en period då klimatförändringarna förändras och sätter en belastning på våra dagliga vanor.

Målet bakom detta projekt är att kombinera samtida arkitektur med behovet av att svara på globala utmaningar, som införs av ett alltmer invasivt samhälle mot den omgivande naturliga miljön. Med sina 178 meter höga och nästan 500 energieffektiva bostäder kommer strukturen att överträffa Bolueta i Bilbao. För närvarande anses den högsta byggnaden i världen. Återigen har Kanada visat stor miljökänslighet, så långt att den betraktas som en potentiell kandidat för titeln '' världens mest hållbara land ''. Men hur kommer den slutliga formen på denna byggnad att vara? Återigen kommer arkitekterna att överraska oss, med böjda och vågiga linjer, som består av metallband. Allt täckt av ett grönt som enligt arkitektfirman symboliserar den nya början mot en oåterkallelig trend, som den gröna byggnaden.

Och interiören? Tyvärr kan vi ännu inte svara på den här frågan, med tanke på att studion har beslutat att, åtminstone för tillfället, inte avslöja detaljerna om inredningen. Men vi är säkra på att även i det här fallet kommer de att göra oss mållösa. I väntan på att se den mest miljövänliga skyskrapan i världen helt klar, rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad på vår portal! Varje dag kommer vi att ge dig mer och mer intressanta nyheter om olika ämnen som drabbar fastighetsvärlden! Så, förtvivla inte! Även på de kallaste dagarna kommer vi på Realigro att hålla dig sällskap!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB