House on the moon: de nya miljövänliga projekten

Att leva på månen är många barns dröm. Men uppenbarligen har till och med vuxna inte gett upp denna fascinerande idé. Därför beslutade vi idag att fokusera en kolumn på detta mycket ambitiösa projekt. En revolutionerande idé som kanske tillåter dig att leva på månen på ett hållbart sätt. Är du nyfiken på att veta mer rätt? Nåväl, om du är redo, kan vi börja vår resa i "månens" fastigheter!

Idén föddes från ett berömt Puerto Rican företag, ledat av dess grundare: Joshua Castro och Roberto Rodríguez. Projektet är mycket enkelt och komplicerat. Målet är att skapa en beboelig livsmiljö för att tillåta statliga myndigheter i NASA: s kaliber att utföra tester och experiment i total lugn. Njuter av en icke-negativa omgivning verklighet. Projektet presenterades redan den 16 juli i anledning av 50-årsjubileet för landningen av den berömda Apollo 11 på månen.

Hur skapas den optimala månmiljön för att uppnå detta mål? Genom nya strukturer som kallas '' Rest ''. Vanligtvis används denna term för att definiera uppsättningen av resterna av en supernova. Men i detta fall är detta element som kan leda till en verklig återfödelse och omutveckling av månens yta! Strukturen är inte bara bebodd utan också utbyggbar. Den behandlar också extremt mångsidiga och exploaterbara strukturer i kraft av olika månmissioner.

Uppenbarligen finns det en 'maximal' användningstid. Resten kan rymma totalt åtta personer under en tolvmånadersperiod. Låt oss inte heller glömma bekvämligheten! Lunaregenskapen var utformad för att vara lätt att transportera på alla lanseringsfordon. Montering, enligt experter, är mycket enkel med tanke på att de prefabricerade delarna innehåller ett visst monteringssystem: helt autonomt! Detta gör att de lyckliga användare av denna innovation kan utföra alla operationer i total lugn och komfort.
Strukturen är uppenbarligen cylindrisk. Det belyser också förekomsten av avancerad teknik som gör att du kan maximera användningen av befintliga resurser på satellitnivå. Såsom till exempel vatten och is för att undvika avfall. De kommer faktiskt att ingå i bränsleproduktionssystem, vilket gör allt definitivt mer ekologiskt.
Det finns uppenbarligen ingen brist på oro från potentiella köpare. Dessa inkluderar förmågan att motstå de ojämna förhållandena i månterrängen. Trots detta finns det ingen brist på långivare som är intresserade av att investera i detta banbrytande projekt. Det antas att 2028 dessa anläggningar kommer att finnas tillgängliga, men en minimikostnad på över en miljard dollar per stuga antas nå denna milstolpe.

När vi väntar på att få nyheter från vårt team, inbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad på vår portal. I hopp om att detta projekt kan vara riktlinjen för att kunna prata i framtiden om en fullmäktig månfastighet, kommer vi att fortsätta att involvera dig i alla de färskaste och mest speciella nyheterna om den markbundna fastigheten!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB