Från bilar till fastigheter: passage av Aston Martin

Vem skulle ha trott att det kunde finnas en nära koppling mellan fastigheter och bilvärlden? Men ja! Nyheten som vi ska presentera för dig kommer just från denna union. Men innan vi går igenom fördelarna med denna nya nyhet, låt oss fortsätta i ordning. Det varumärke som ifrågasätts för det här språnget i det okända är det berömda varumärket Aston Martin.

Varför, frågar du, var denna förändring möjlig? Enkelt: genom den röda tråden som förenar olika ekonomiska sektorer till fastighetssektorn, nämligen design. Det är rätt! Aston Martin har flyttat från motorer till inredning för lyxhus. En anmärkningsvärd utmaning som vi på Realigro verkligen inte kunde misslyckas med att kommentera. Så om du är redo och ivrig att veta mer kan vi inviga den här minikolumnen. Vi antar att detta är ett verkligt samarbete, möjliggjort tack vare hjälp från arkitektföretaget S3 Architecture.

Resultatet av detta arbete har formen av ett riktigt hus som heter '' Sylvan Rock ''. Ett namn som är avsett att göra historia och särskilt i Hudson Valley i New York, några kilometer från Manhattan. Hur ser det efterlängtade projektet ut? Detta är ett hus med en kantig design, helt omgivet av naturen och som sträcker sig över ett land som upptar mer än 22 hektar. Hela fasaden kommer att bestå av glaspaneler och ett mycket speciellt material: det så kallade svarta cederträet.

Även taket kommer att framkalla dessa färger så täta med pigment, tack vare den mörka metallen som den kommer att bestå av. Dessutom är det nödvändigt att ange en dubbel egenskap som gör den här egenskapen unik. Förekomsten av en alternativ design i kombination med integriteten garanterad av ett 100% lantligt sammanhang. Allt detta kommer att skapa en riktig upplevelse för de lyckliga som kommer att bo där, i den mest totala lyxen av enkelhet. Garaget blir också en höjdpunkt. Det kommer faktiskt att ha en privilegierad plats, med tanke på att den kommer att placeras i ett underjordiskt rum med, lyssna, höra, en hänvisning på varje hylla till biltillverkarens berömda logotyp. Dessutom, alltid under jord, kommer det att finnas ett kontor permanent upplyst av naturligt ljus.

Bottenvåningen kommer å andra sidan att bestå av huvudrummen utan att glömma inomhuspoolen. En riktig pärla, oundviklig i denna nyhet av fastigheter. Aston Martin fokuserar främst på husets interiör. Vissa rykten säger att chokladfärgen för möblerna och parketten kommer att vara mästarna. Borden ? I marmor! Och naturligtvis kommer det mesta av klädseln att vara läder. Bara för att framkalla en lyxig och elegant miljö. Överflöd saknas därför inte i detta hus. När det gäller priser är mycket lite känt. Men vi bestämde oss för att prata om det just för att kommunicera hur mycket fastigheter kan vara av grundläggande betydelse även i en sektoriell omprövningsprocess. I det här fallet, relaterat till bilsektorn som har beslutat att leda till tegel, genom design!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB