Smart by: den nya posten Covid-trenden

En ny industriell revolution är den som genomförs just nu. I en kritisk period som den vi upplever. Vi undrar vad som är de potentiella lösningarna för att försöka amortera dessa problem. Mellan tvivel och osäkerhet uppstod det som kallas ett nytt ledningsprojekt. Den som rör den smarta byn. Vad består denna nyhet av? För att ta reda på mer, läs bara nästa rader, där vi visar dig det här nya projektet!

Vi måste utgå från antagandet att förändring går på två spår. Det första avser ett projekt helt baserat på tillväxt. Det andra, baserat på hållbar planering så att landsbygden inte förlorar sin traditionella identitet. En riktig utmaning som ser smarta städer i centrum för detta spel. I den här kolumnen kommer dock att hänvisas till den smarta byn, just för att betona vikten av de områden som är mest kopplade till landsbygd och som tyvärr idag har att göra med en värld som blir alltmer smart och utsatt för förändring. Så vilka områden kan man utnyttja i denna revolution? För att bättre definiera dem har vi beslutat att skapa en sorts lista som vi presenterar för dig:

- Infrastruktur kopplad till telekommunikation: ett tydligt exempel? Wi-Fi, vilket gör att du kan skapa riktiga nätverk även på berömningsnivå för de mest begränsade platserna och föremål för tekniska svårigheter.
- Lokal distribution av alternativ energi: genom solpaneler eller tack vare så kallade smarta nät
- Distribution av mat och basförnödenheter på lokal nivå: nödvändigt för att främja själva området, när det gäller återcirkulation av ekonomin inom området och en rättvis fördelning av relaterade industrier.
- Smart mobilitet: förstås som enkel rörelse med kollektivtrafik, som nödvändigtvis måste utformas på ett miljövänligt sätt
- Eliminering av brownfields, med därefter ombyggnad av detsamma även i produktions- eller samarbetsområden

Hur kan allt detta kopplas till fastigheter? Helt enkelt med tanke på dessa innovationer, de mest efterblivna områdena, lämpliga för konstruktion av skräddarsydda fastigheter för en marknad som alltmer utsätts för pandemikrisen. Därför är det nödvändigt att aktivera detta projekt för att uppmuntra både byggsektorn, men också fastighetsbranschen, att gå mot miljön, den ekonomiska och sociala hållbarheten.

Det som skrämmer fastigheterna mest är omöjligheten att flytta av potentiella köpare. Och därför bristen på intresse för denna sektor. Istället för att devalvera fastigheterna är det nödvändigt att välja ombyggnadslösningar som är mer kompatibla med den omgivande miljön. Det är därför en fråga om att återuppfinna de mer landsbygdsområdena och förvandla dem till nya intressanta centra för de nationella och, varför inte, även internationella tegelstenarna.

Så om du är nyfiken på att ta reda på vilka områden som kommer att påverkas i denna miljövänliga förändringsprocess eller helt enkelt vill hålla dig uppdaterad om hur fastigheter kommer att utvecklas de närmaste dagarna ... lösningen är bara ett klick bort!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB