Nya mål för den smarta fastighetsmarknaden

Varje år, efter att ha dragit summan av det föregående, börjar vi redan tänka på framtida projekt. Särskilt finns det mål som ska uppnås inom alla områden: Fastigheter, särskilt de som kännetecknas av smarta städer, är inte undantagna från denna praxis.

I tidigare guider har vi redan behandlat ämnet hur nya smarta städer totalt kan förändra samhället och investerarnas behov. I dag kommer vi emellertid att prata om hur fenomenet utvecklas, men framför allt, vad är de mål som ska uppnås 2020 från smarta städernas fastigheter! Om du är nyfiken på ämnet måste vi bara invigja vår guide idag!

Huvudmålet är ett nummer: 158 miljarder dollar fram till 2024. Men låt oss försöka förstå vad det hänvisar till. Denna siffra representerar smart inhemsk omsättning, som kommer att behöva växa med 15% under de kommande fyra åren.

Men hur är det så kallade ”ekosystemet” för smarta hem för närvarande strukturerat? Smarta hus blir alltmer populära på den globala fastighetsmarknaden. I själva verket säger branschexperter att det troligen inte kommer att göras en distinktion mellan de standardiserade hus och smarta hus under de kommande tio åren. Eftersom den andra kategorin kommer att ersätta den första.

 En ljus framtid tycks därför vänta på det smarta segmentet, tack vare snabba implementeringen av 5G-nätverket. Vi påminner dig också om att ett stort bidrag har gjorts av investeringar från internetjättarna. Låt oss prata om Google, Apple och Amazon som förvandlar landskapet på ett anmärkningsvärt sätt. Hur? Genom att investera i projekt som kan kombinera en stads behov med de tekniker som utvecklas allt snabbare.

Det verkade lämpligt att göra en jämförelse med fastigheterna 2017. Ett särskilt år, där marknaden för smarta hem var värd cirka 43 miljarder dollar. Varför överväga 2017? För från det ögonblicket har fastighetsmarknaden för smarta städer förändrats radikalt. Industrins intäkter har ökat till att 91 miljarder dollar förväntas i slutet av 2020. Om vi skulle ta hänsyn till de statistiska uppgifterna kommer vi att märka att även i det här fallet förväntas en årlig ökning med 15%.

Men var släpper den smarta husmarknaden lättare? Utan tvekan dominerar USA rankningarna, med sina 27 miljarder dollar i årliga intäkter. I stället rankade Kina tvåa med ett gap på 7 miljarder dollar. Tyskland och Storbritannien kvalificerar sig för Europa med ett värde av 4,8 miljarder för båda. Uppenbarligen garanteras den högsta vinsten också av den typ av smarta hus som vi tar hänsyn till. Ju mer en fastighet kommer att njuta av smarta element, desto mer kommer den att generera vinst!

Teknik i kombination med behoven på en ständigt utvecklande marknad verkar ha förändrat världens fastigheter!
Vad kan vi säga, vi hoppas att detta också är ett riktigt smart år!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB