Ny lågkonjunktur i Storbritannien

Efter att situationen efter Brexit verkade vara ett avlägset minne stod den brittiska fastighetsmarknaden inför en dramatisk situation. Men analogt med alla andra länder i världen. Den som hänför sig till krisen från epidemi från Covid. Även om politiken för återupplivning har genomförts, även i det här fallet, har det inte varit möjligt att uppnå de önskade resultaten.

En av de starkaste fastighetsmarknaderna någonsin genomgår en långsam kris, som verkar ha slog ut den. I detalj är hyrorna i orkanens öga. Lite av kulturella skäl (vilket leder till att briterna själva inte köper ett hus utan att teckna hyresavtal), lite för extern efterfrågan alltmer fokuserad på hyror. I dagens kolumn kommer vi att försöka förstå vad situationen för närvarande är i detta land och framför allt hur mycket den totala förlusten på den brittiska fastighetsmarknaden är. Så om du vill köpa en fastighet, teckna ett hyresavtal eller helt enkelt om du är intresserad av ämnet, måste du bara läsa nästa rader!

Vi utgår från de uppskattade uppgifterna, enligt experter, antas en minskning av de årliga hyresavtalen på i genomsnitt 5%. Fram till 2024. Vilket betyder en sak: evig lågkonjunktur för Storbritannien. När det gäller de totala förlusterna, i det här fallet talar vi om över 4 miljarder pund. Särskilt i distrikten Westminster, Tower Hamlets och Wandsworth. Det är därför tydligt att den mest drabbade staden kommer att vara London. Ägarna måste därför förbereda sig för slag.

Detta beror på att potentiella investerare också kommer att påverkas av denna situation. Eller hyresgästerna själva. I själva verket antas att minskningen av inkomst kommer att orsaka större osäkerhet på arbetsmarknaden och följaktligen en förlust av intresse för fastigheter.
Bland de mest populära alternativen, för att försöka avhjälpa denna kris, identifierar vi långsiktiga kontrakt. För att garantera en säker entré. För ägare som ännu inte har tecknat ett avtal förbättras därför det övervägda alternativet att erbjuda en hyra baserad på dessa kontrakt.
Dessutom bör det noteras att de flesta lösningar (i form av hyror) på Londonmarknaden inte uppfyller de nya post-Covid-parametrarna. Vi hänvisar till närvaron (mycket eftertraktad) av stora grönområden, områden som är dedikerade till telearbete och större och mer isolerade rum.

I en verklighet som London är det nästan omöjligt att hitta en bra affär. Kort sagt kan vi verkligen inte tala positivt om den parentes som den nationella fastigheten upplever. Det hoppas uppenbarligen att allt kan lösas snabbt. I hopp om att inga ytterligare kontraster kommer att uppstå mellan utbud och efterfrågan. När vi väntar på att få veta mer, inbjuder vi dig att konsultera vår portal varje dag. Du hittar intresserade och alltid uppdaterade artiklar om hur den nationella och internationella fastighetsmarknaden rör sig.Det är klart i full Realigro-stil!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB