Nya Zeeland och byn till salu

Nya Zeeland är ett unikt land. Både geografiskt och kulturellt. Det är faktiskt värd för många etniska grupper från hela världen. En av de mest populära platserna att flytta. Men idag har vi beslutat att sätta denna nation i mitten av vår kolumn, för en verkligt ovanlig faktor. Vi pratar ofta om strukturella förändringar, marknadstrender, men vi har aldrig stött på ett liknande ämne tidigare. Utan prejudikat.

I Nya Zeeland dök upp en by i den nationella fastigheten. Men ja! Vi talar inte om enkla strukturer eller extremt lyxiga fastigheter. Den hypotetiska försäljningen avser en hel verklighet. Om det får dig att le, kommer det vi ska lägga till att bli mållös. Det är faktiskt inte en enkel by. Som om det inte redan var ovanligt nog som ett tillkännagivande, infogas en ytterligare funktion

. Varje hus som tillhör denna plats är i Far West-stil! Lite tvingat att vara Nya Zeeland? Kanske ja. Men nyheterna gör alla vilda västkärleksfulla investerare galna! Men för att bättre förstå hur denna atypiska verklighet är strukturerad, låt oss ta ett ordentligt steg tillbaka. När föddes landet? Och varför säljs den först nu?
2002 beslutade Bedogni, grundare av ett känt glasföretag, att bygga en by. Den exakta kopian av ett gränsland i Qyoming (daterat 1960). Det använda materialet var enkelt.

Allt som grundaren hade efter sina många resor, som såg honom engagerade i upptäckten av Amerikas förenta stater tillsammans med sin fru. Det finns för närvarande tio historiska byggnader i landet. Dessa inkluderar närvaron av en biograf, en sheriffkontor, ett biljardrum, en domstol och en byggnad med 13 rum för cirka 22 personer.

Kort sagt verkar det verkligen ha gått tillbaka i tiden! Men det är inte allt. Fram till nyligen, för att försöka betona den lokala skönheten, var byn inställningen för många evenemang. I full västerländsk stil! Men det fanns också bröllop för älskare av den ovan nämnda stilen. Kort sagt, vi talar om en unik och utan tvekan en aldrig tidigare skådad verklighet. Är du nyfiken på att nå det? Så här kan du göra det. Byn ligger på den norra ön i landet, cirka sex till sju timmar med bil från Auckland.

Men om du förutom besöket är angelägen om att ta ett litet extra steg och bli ägare till denna juvel kommer det att räcka för dig '' bara '' $ 7,5 miljoner. Omvandlad till euro talar vi om 6,6 miljoner. Kort sagt, detta är en mer än proportionell siffra med tanke på platsens unika men också den mycket höga trivselnivån i Nya Zeeland. Så är du redo att gå tillbaka till gamla väst?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB