Från en keltisk hydda till ett hundhus: den italienska nyheten

Vem skulle ha trott att en keltisk hydda senare skulle bli ett hem för hundar? Ja, idag blir vår portal för denna fyrbenta guide! En karaktär som förtjänade att belysas av oss på Realigro. Det är känt att det inte är en bra tid, särskilt eftersom risken för en ny låsning skrämmer många nationer. Men då och då måste du höra några lättare nyheter. Men ändå intressant. Så idag, som ni förstår, kommer vi att upptäcka hur det var möjligt att förvandla en gammal hydda, kopplad till den keltiska traditionen, till ett hundhus. Låt oss börja med idén. Arkitektens italienska geni som bestämde sig för att underteckna detta projekt hade ett enda mål.

Att kombinera den redan existerande klassiska stilen i Celtic med behovet av att skapa en lämplig miljö för att välkomna hundar under de hetaste månaderna i bergen. Det är därför inte förvånande hur projektet kallades '' Heidis hus ''. Stilen är därför den typiska för fjällstugor, som dock inte förändrar den typiska forntida strukturen som hyddan själv har. Materialet som valts ut för förverkligandet av denna alternativa idé är alla miljövänliga och med mycket låg miljöpåverkan. Trä och sten, förutom att framkalla den ursprungliga eran av strukturen, gör att du kan isolera huset från värmen under de hetaste månaderna. Att upprätthålla en optimal miljö även för de hetaste somrarna. Dessutom garanterar närvaron av stora heltäckna verandor en fullständig svalhet och framför allt perfekt för våra fyrbenta vänner.

Men hur utvecklas hela huset? Det centrala området är tillägnad vardagsrummet och gästrummet. I allmänhet är byggnaden fördelad på två våningar, alla helt upplysta av solljus. Uppenbarligen finns det ingen brist på extremt avancerade säkerhetssystem, liksom ett allmänt hemautomationssystem för hela strukturen. Faktum är att den innovation som detta projekt representerar kommer från samexistensen av typiska element i den keltiska traditionen, som perfekt kombineras med de tekniska behov som uttrycks i dagens samhälle. Vi pratar också om en aldrig tidigare skådad struktur, eftersom den syftar till att föra en gammal hydda fram i ljuset och ge den en bestämd okonventionell användning.

Vi påminner dig också om att under stora trappor har ett stort lager skapats både för att undvika ytterligare slöseri med utrymme och för att garantera en ännu svalare och mer skyddad miljö för de lyckliga fyrbenta vännerna som kommer att vara värd för strukturen.

Kort sagt, en unik plats som säkert kommer att inviga ett nytt referensmål för den internationella fastighetsmarknaden. Så om du är intresserad av att upptäcka nya alternativa projekt eller bara vill hålla dig uppdaterad om de senaste marknadsnyheterna ... måste du bara hålla koll på vår Realigro-portal! Varje dag hittar du alla de senaste nyheterna!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB