Hållbart hem: tips för 2020

Vi har ofta behandlat ämnet, vad kan vara de element som gör vårt hem så hållbart som möjligt. Med tillkomsten av ny teknik, men också med olika behov, har vi satt oss som mål att få vårt hem att följa dessa förändringar.

Och sedan det nya året nyligen invigdes, tänkte vi att ge dig några råd om hur du gör dessa förändringar, även utan att göra för stora snedvridningar.
Så om du är redo och inte kan vänta med att starta året på det mest miljövänliga sättet, kan vi börja med våra helt nya nyheter! I full Realigro-stil naturligtvis!

Vi antar att denna period av året anses vara den bästa för att utföra denna typ av arbete. Också för att investera i hållbarhet, men det är ingripanden som kan visa sig viktiga på ekonomisk nivå. Anledningen till att det är viktigt att väga kostnaderna och dimensionerna för själva interventionen. Det första steget är att välja material. Vi vet att förutom att ha en annan estetisk inverkan, är trä en giltig lösning för att göra ditt hem miljövänligt. Men var och hur använder man det?
Först och främst ges den stora fördelen med träbruk av den höga prestanda vad gäller värmeisolering både på sommaren och på vintern, men den är också perfekt som golv och estetiskt tilltalande. Trä kombineras perfekt med alla inredningstillbehör.

Färger är det andra elementet som vi kommer att analysera idag. Det är inte alla som vet att det är ett mycket viktigt val just för målarfärger. Det finns faktiskt ekologiska färger, det kännetecknas av EU: s miljömärke. Det senare säkerställer att det är en ekologisk produkt som därför har en mycket lägre miljöpåverkan än genomsnittet. Produktens livscykel kännetecknas därför av ett lågt antal lösningsmedel.
Fördelen är därför tvåfaldig. Både för vår hälsa, eftersom flyktiga organiska föreningar är betydligt lägre, och för den omgivande miljön, när det gäller föroreningar.

Belysning är den tredje grundläggande pelaren som ska beaktas när du vill göra ditt hem grönare. Efter att ha pratat om uppvärmning av termiska aktiva fasader, för 2020 börjar vi igen från grunderna. Ljus spelar en avgörande roll för att göra sitt hem bebott. Ja till LED-lampor. Det är inte bara en mer effektiv och hållbar teknik. Men det här är kulor som varken innehåller kvicksilver eller bly. De genererar inte ultraviolett strålning, de har återvinningsbara komponenter och sist men inte minst konsumerar de mindre koldioxid.

Det här är små knep att ta hänsyn till när du vill ge ditt hem en frisk andedräkt. Men om du är nyfiken på att veta mer, även om världsfastigheter, måste du bara hålla dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB