Coronavirus och sårbarhet på de amerikanska marknaderna

Coronavirus har tagit hela världsekonomin på knäna. Men inte bara det. Som vi har analyserat i de tidigare guiderna, är en sektor som utan tvekan drabbats av denna situation vår. Men på olika sätt i de olika områdena i världen. Idag kommer vi att fokusera på hur reaktionen på den amerikanska fastighetsmarknaden har varit, som enligt nyheterna lider under denna mycket kritiska fas.

Men som vi vet kan ett generiskt tal inte hållas. Men vi måste gå i detalj och hitta situationen.
Frågan som vi kommer att försöka besvara är följande: vilka är de mest sårbara fastighetsmarknaderna? Vilket mindre? Låt oss ta reda på tillsammans!

Bland de län som är mest utsatta identifierar vi utan tvekan Nordost, med första platsen New Jersey och Florida, följt av dem i väst och i Mellanvästern.

I detalj finns det så många som 50 marknader i dessa områden som anses vara extremt riskabla om vi analyserar den ekonomiska påverkan som härrör från hälsohjälp. I detalj:
- Fyra marknader i New York
- Tre i Connecticut
- Tio i Florida
- En i Kalifornien

Men på vilken grund genomförs denna riskanalys? Förhållandet som beaktas är det som avser upptäckten av följande problem:
- Procentandel bostäder med risk för avskärmning
- Andel hus med förfallna betalningar
- Procentandel av hus med ett LVT-värde (lån till värde) lika med eller större än 100

De rangordningar som sålunda utarbetats är baserade på den perfekta kombinationen av de element som nämns ovan. Hur delades länen? Med totalt 483 gjordes uppdelningen baserat på homogeniteten i de rapporterade resultaten i de olika kategorierna.
Från den lägsta nivån till den högsta nivån, men även om denna analys kan verka perfekt på metodisk nivå, kan den inte tillämpas på lång sikt. Resultaten är tydliga.
Det är Nordost som är mest utsatt.
De mest utsatta länen är följande: Bergen, Essex, Passaic, Middlesex, Union, Flagler, Lake, Clay, Hernando, Osceola, Rockland County; Orange County, i storstadsområdet Poughkeepsie; Rensselaer County i storstadsområdet Albany; och Ulster län.

I dessa län varierar de genomsnittliga priserna från $ 160 000 till $ 300 000. Men det är inte uteslutet att dessa priser kan variera på grund av detta problem. Som vi har väntat är det dock inte tillräckligt användbart att utarbeta en lista över de områden som är mest utsatta om inte för beredskapen.
Så vad ska vi förvänta oss av marknadsdynamiken? Hur kommer situationen att utvecklas? För närvarande är det omöjligt att ge en bedömning som också kan inkludera långsiktighet. Vad som dock förväntas och som man fruktas är att denna situation endast koncentreras i ett område, sedan kan spridas, med andra. Medan vi väntar på att få veta mer, inbjuder vi dig som alltid att hålla dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB