Arbeta i det kulliga huset: det mest populära

Inlägget Covid verkar ha förändrat vårt liv radikalt. Och fastigheter har utan tvekan varit en av de sektorer som drabbats mest när det gäller väsentliga förändringar. Faktum är att de mest populära typerna är olika, jämfört med före Covid-perioden. I de tidigare guiderna har vi analyserat hur den potentiella köparens inställning till fastigheter har förändrats. Det framgick att det tack vare denna kritiska situation var möjligt att skapa nya referensmål.

Klassificerad efter ålder och preferenser. Men vad var de mest populära renoveringarna? För att besvara denna fråga beslutade vi att samla in uppgifter om de statistiska undersökningarna som genomförts internationellt. Så låt oss förstå vad de största förfrågningarna är!

Först och främst behovet av att ha ett kontinuerligt utrymme mellan den externa och den interna miljön. Som vi ofta har påpekat är det av grundläggande betydelse för nya investerare att njuta av en fastighet med balkong eller trädgård. I korthet har begreppet separering inomhus och utomhus helt övervunnits.

Det finns också många förfrågningar att transportera vissa typiskt interna utrymmen till utsidan. Ett grundläggande exempel? Köket ! Perfekt för sommar men också under andra säsonger om det är lämpligt täckt med stora fönster!
Ett annat element som var grundläggande i omstruktureringsprocessen efter Covid både i fysiska men framför allt psykologiska termer är det som hänför sig till det så kallade "fria hörnet". Vad menas med denna term? Med fritt hörn betyder en flexibel och mångsidig miljö. Passar alla husägarens behov. Ett område som lätt kan konverteras till ett kreativt område, avkoppling eller till och med hängiven till DIY.
Kort sagt, ett område där du kan uppfinna dig själv igen.
Och bland dessa framträder också detaljerna i det nu berömda smarta arbetet. Så mycket att bli ett centralt element även i strukturen i ditt hem.

Därför begärdes fiberinstallationsarbeten främst, vilket skapade isolerade miljöer med avseende på resten av huset eller till och med skapade personliga miljöer utrustade med högteknologi. Kort sagt, en ny struktur som införs från grunden i en miljö som tidigare borde vara främmande för arbetsvärlden.
Sist men inte minst uppmärksammas den bästa isoleringen av fastigheten. Energisparande har tagit en avgörande roll efter Covid. Att isolera ditt hem med mycket energieffektiva material är nu ett grundläggande steg både för dem som vill köpa en ny fastighet, men också för att ombygga den befintliga.

Kort sagt, detta är de viktigaste elementen som avslöjats av internationell statistik som har fått oss att förstå hur oöverskådligt sambandet mellan samhälle och fastigheter är. Vi kan inte göra långtgående prognoser för att förstå vad konsekvenserna kommer att ha på detta område i framtiden. Det som är säkert är att vi på Realigro alltid kommer att hålla dig uppdaterad om de förändringar som kommer att påverka fastighetsmarknaden i alla dess former!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB