Allt mini, även arbetet: den nederländska nyheten

Idag har allt minskats. Telefonsim, minneskort ... så vidare och så vidare! Det finns många som har bestämt sig för att konvertera till '' mini ''. Och vi kan säga med säkerhet att varje sektor i dagens samhälle har berörts av denna revolution. Även fastighetssektorn. För många år sedan gjorde uppgången i så kallade '' små hus '' rubriker.

Detta är nu en sed, som ser byggandet av mycket små men extremt funktionella hus. Men om det verkade paradoxalt för oss att leva i så små verkligheter, håll väl fast. Det nya mode kommer från Holland och verkar ha tagit på sig på ett skarpt sätt! Det handlar om att minska ... kontorens storlek! I tidigare kolumner har ämnet kontor ofta behandlats, särskilt på grund av Covid-nödsituationen och behovet av att omvandla allt till smart arbete. Tja, det verkar som omvandlingen i detta fall ägde rum på alla nivåer. Även den dimensionella! Men låt oss försöka förstå något mer.

Projektet härstammar från Dutch Invertuals, som har tagit fram ett nytt projekt. Förverkligandet av detsamma bygger främst på super billiga material, lätta att hitta. Såsom aluminium och trä till exempel. Dessa små mobilkontors totala yta är cirka sex kvadratmeter. Mycket liten men med allt du behöver för att prata om riktiga kontor. Det är faktiskt möjligt att identifiera ett fönster, arbetsområdet och det till och med tillägnad vila. Kort sagt, vad mer?

Och det är inte allt! Det holländska initiativet går tillbaka till långt före Covid, men under de senaste månaderna verkar det ha varit särskilt uppskattat under den senaste perioden. Om du tror att detta är en standardiserad lösning i full Fordist-stil, vet du att du har mycket fel. Varje minikontor har unikhet. Både designmässigt men också färger. Möblerna återspeglar också holländsk stil. Minimal, glad men samtidigt linjär. Kort sagt kan vi inte misslyckas med att definiera det som en revolution inom kontorsfastigheter. När det gäller priset finns det ingen specifik information. I grund och botten är det ett projekt som många företag har bestämt sig för. Det finns faktiskt många utrymmen för närvarande otillräckliga för att utföra arbetsaktiviteter i fullständig säkerhet. Just på grund av pandemisituationen.

Enligt experter kan detta vara en lösning på många problem. Dessutom antas det att denna modell kan tas som utgångspunkt för att inviga nya. Kanske i andra sektorer. När det gäller fastigheter säger vi på Realigro att vi är extremt entusiastiska. Vi pratar om innovation, säkerhet som är perfekt kopplad till idén om ekodesign! Vi förväntar oss att detta fantastiska team tar ytterligare steg. Och fram till dess är vi redo att dela med dig av dessa nyheter. Alltid här, alltid på vår Realigro-portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB