Föräldra-barn samexistens: design till undsättning!

Förmodligen ett av elementen som framkom under avstängningen var det som hänför sig till det svåra samexistensen mellan föräldrar och barn i hemmet. Det är inte alltid uppenbart att spendera för mycket tid med föräldrar eller barn automatiskt är trevligt. Det verkar absurt, men tvångs samexistens var inte så naturligt som man hade förväntat sig.

När de frågade '' Vad var svårare under karantänen? '' Svarade de flesta av de intervjuade '' att spendera och dela inhemska utrymmen med sina familjemedlemmar ''. Men det fanns de som, även efter denna kritiska fas, bestämde sig för att komma till jobbet för att hitta en möjlig lösning även efter Covid! Och naturligtvis beslutade vi på Realigro att ge utrymme åt denna bisarra men samtidigt innovativa idé. Så om du är redo kommer vi att visa dig hemligheten med perfekt samexistens!

Tack för detta projekt är Tom Strala, en schweizisk arkitekt. Han designade ett hus baserat på en noggrann sociologisk och psykologisk analys. Arkitektur - sade han - måste stödja och underlätta sociologin och bli en riktig psykologi för uppbyggnaden av mänskliga relationer! Kort sagt, med denna enkla tanke sammanfattade Strala ett grundläggande koncept: arkitekturens stora förmåga och därmed hemmabruk, att kunna underlätta eller begränsa vårt välbefinnande. Så vad var Toms mål? Skapa miljöer som positivt kan påverka den mänskliga psyken. I synnerhet det som rör förhållandet mellan far och barn. Väggarna måste därför vara både en anslutning men också en social separator. Detta resonemang verkar nästan upphäva hela familjen. Men i verkligheten är detta inte fallet. Och vi ska avslöja varför. Projektet bygger på två element. Skjutdörrarna med stora fönster och uteserveringen.

Det idealiska hemmet måste garantera ett kontinuum mellan utrymmena samtidigt som den garanterar önskad integritet.
Är det extatiskt? Kommer hon att äventyras av allt detta? Absolut inte ! Färgerna hjälper oss i processen att skapa ett perfekt hem för familjen. Den perfekta kontrasten ges av midnattblått och grädde. Två diametralt motsatta men samtidigt eleganta färger. Båda kommer att ge en känsla av lugn för alla familjemedlemmar, vilket garanterar allmän harmoni.

Det är därför en fråga om att vidta enkla försiktighetsåtgärder, som verkligen kan göra skillnad. Uppenbarligen saknades ingen kritik mot detta projekt, vilket enligt många kunde begränsa socialitet och allmänt välbefinnande. Vad som är säkert är att det är ett nytt tillvägagångssätt för det grundläggande och arkaiska begreppet familj och hem. Är du nyfiken på att upptäcka nya? Vi på Realigro kommer inte att lämna dig ensam, tvärtom. Vi ger dig all nödvändig information om fastighetsvärlden och dess förändringar. Så fortsätt följa oss!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB