Forntida och modernt: nyheterna i hemmadeko

Ofta finns det en tendens att tro att varje stil som tillhör det förflutna har övergivits med det nya året. I verkligheten är det inte så. Vi har ofta behandlat diskursen i retrostil. För vintage-älskare är det faktiskt den bästa lösningen att inte helt överge din smak när det gäller inredning. Och om du är särskilt förtjust i antika möbler och vill hitta rätt kompromiss med moderniteten? Här är några av de senaste tipsen från ledande hemmadeko-experter. Du lyckas inte ge upp dina möbler och möbler, samtidigt som du behåller en unik stil i din hemmiljö.

Vanligtvis, när du tänker på den antika lägenheten par excellence, dyker upp i den kollektiva fantasin några viktiga element. För att underlätta valet av detaljer från vilken man ska börja för att omorganisera hemmiljön påminner vi om:
- Relief tapet
- Geometriska tryck
- Voluminösa och frodiga gardiner
- Antika trämöbler
- Hängande ljuskronor
- Målerier med extremt omfattande ramar
- Långa och mobila dukar, pastell eller mönstrade
- Skydd för stolar och soffor med uppmärksamhet på de minsta detaljerna

Till dessa element med stor visuell påverkan måste vi associera andra, mindre, men ändå grundläggande. Hur kan vi glömma den gamla mormors skåp, full av bestick och keramiska uppsättningar? Så varför inte ge dessa element nytt liv? Börja sedan omvärdera dem med enkla behandlingar för att återuppliva färgen. Dessutom utsätt dem för hörn som skulle förbli tomma och sakna uppmärksamhet. Du kommer alltså att kunna dra fördel av små detaljer till din fördel.

Och vem sa att vintage endast är i möbler? Ett tips som tilldelas av de viktigaste hemdeko-experterna är kläder. Om du har kläder eller accessoarer som helt uttrycker den stil du letar efter ska du lägga dem på vyn. Kanske skapa ett garderobshörn så att alla som kommer in i ditt hem kan ta ett hopp in i det förflutna. Uppenbarligen inom gränserna för måttlighet. Kom ihåg: när det gäller hemmadeko vinner lagen "mindre är mer" över allt!

Och om du vill göra ditt hem mer fast vid en svunnen tid kan du dra nytta av musiken. Jo ja. Om du har turen att hitta en radio från tiden eller relaterade vinyler, behöver du bara placera dem för att skapa ditt hörn av forntida musik. Och varför inte, kanske att inte sätta dem i drift skulle inte vara så illa!

Så, efter att ha haft dessa små tips om hur du kan dekorera ditt hem i en antik stil, utan att avstå från dagens bekvämligheter, är allt vi kan göra att önska dig ett bra jobb! Vi på Realigro är alltid redo att ge dig rätt information. Inte bara på fastighetsmarknaden utan också på heminredning och de senaste nyheterna!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB