Madrid för ungdomar: hjälp att köpa

Har du någonsin hört talas om '' hjälp att köpa ''? Detta är en ekonomisk åtgärd som hjälper till med köpet, men inte bara. Vi försöker få mer in i detta samarbete och för att bättre förstå hur denna praxis i Madrid har blivit grundläggande för fastigheter och ungdomar.

Som vi har förväntat avser termen '' köpshjälp '' en offentlig-privat relation som gör att människor kan bevilja inteckningar (även om de inte har några garantier). Därför att du har en lägsta månadsinkomst kan du få åtkomst till den. Denna åtgärd, av en angelsaksisk karaktär, har korsat nationella gränser och anlänt till Madrids fastigheter. Ett av de länder och städer som drabbas mest av Covid-krisen överväger hur man kan hjälpa potentiella investerare. Det viktigaste: ungdomar.
I själva verket är staden Madrid en destination för många Erasmus-studenter varje år, och för unga arbetare som av uppenbara skäl behöver en tillfällig eller permanent tilldelning. Många av dem, som inte har några särskilda ekonomiska garantier, väljer mer flexibla lösningar. Under de senaste åren har den underbara spanska staden emellertid blivit en destination för unga investerare som vill ändra sina liv, med början med de viktigaste investeringarna: fastigheter.

Men nedstängningen har vänt över fastighetsmarknaden som har vaknat de senaste åren. När hälsosystemet kollapsade har Madrid satt ekonomin i beredskap, men börjar nu drabbas. Och det är här idén föddes.
I flera veckor har de viktigaste experterna samlats för att kunna hitta en lösning som kan starta om hela det ekonomiska systemet utan att behöva ändra priserna (höja dem eller ännu värre sänka dem betydligt).
Hur fungerar detta innovativa verktyg för att starta om de spanska fastigheterna?
De som tar en inteckning betalar endast 5% av det totala fastighetsvärdet i förväg. För närvarande krävs emellertid 20% från spanska banker. Och de återstående 15%? Det kommer att beviljas av de lokala autonomierna eller av regeringen.
Vad kan jag säga, ett verkligt unikt verktyg, som dock inte har väckt några tvivel.

Trots allt är det som behöver göras dock att vänta på nya konsekvenser i denna fråga. Ur hälsosynpunkt är förbättringen uppenbar, men det är nödvändigt att associera dessa uppgifter också med de ekonomiska. Alla undrar hur effektivt detta verktyg på kort sikt kommer att föra spanska fastigheter till ytan. Kom ihåg att Spanien och staden Madrid har uppnått särskild synlighet tack vare de låga levnadskostnaderna (jämfört med det europeiska genomsnittet) och de många utmärkta tjänster som både staden och nationen erbjuder.
Kommer unga människor att ta tillfället i akt att investera i spanska fastigheter trots den pandemiska situationen? Vi hoppas att svaret på denna fråga är positivt. Under tiden fortsätter vi att uppdatera dig om världsfastigheter!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB