Fastigheter för familjer: de bästa städerna

Investerarnas behov är aldrig desamma, eftersom varje referenskategori representerar behov, som definierar efterfrågan i fastighetsmarknadens värld. Även om det har varit uppenbart att den senaste tiden att investera i tegel, med några få undantag, är den aktuella, måste vi ta itu med de olika aktörerna på marknaden.

 Idag har vi beslutat att inrikta oss särskilt på en mycket speciell kategori. Vi pratar om familjer. Oavsett om de är mer eller mindre många representerar de intressen i sig. Så om du också vill flytta till ett nytt land med din familj, måste du helt enkelt läsa de följande raderna. Här är några idéer att ta hänsyn till om din dröm är att flytta till en stad som passar dina familjers behov.
Så om du är redo kan vi börja med dagens kolumn!

Vi börjar från de bästa nationerna. Som redan är känt, har länderna i Nordeuropa i dessa fall verkligen unika särdrag. Danmark rankas först i vår ranking. En modell när det gäller föräldrahjälp tack vare innovativa policyer för att skydda föräldraledighet. Det finns inte heller någon brist på utmärkt hälsovård och gratis utbildning.
För att undvika av motsatta skäl, Kazakstan, som placeras längst ner i rankningen.
Sverige och Norge följer på andra och tredje plats.

Den senare, med en högre bruttoinkomst per capita i världen och med betydande jobbmöjligheter, har ett beprövat system för socialt stöd. Medicinska kostnader är minimala och dessutom tillåter och beviljar staten en serie subventioner för att stödja familjen. Av detta följer att underhållet av ett barn, vad gäller utgifterna, är minimalt. Situationen i Sverige är analog.

Om vi lämnade de nordiska länderna, om vi skulle fokusera på det bästa landet någonsin, skulle Schweiz vinna, följt av Kanada och Japan.
Utöver byråkratisk lätthet är det låga antalet skatter som ska betalas en del till förmån för hushållen i Schweiz. Det finns inga speciella lagar som begränsar och bromsar systemet. Hela saken är ganska linjär. Dessutom gör det utmärkta säkerhetssystemet och den nästan obsessiva ordningen och renheten för medborgarna själva detta land verkligen oändligt.

Kanada å andra sidan representerar en '' lycklig ö '' för familjer. Mycket investeras i den offentliga hälsovården med höga prestanda. Det multikulturella klimatet och framför allt ett utmärkt välfärdssystem tilldelar också egenskaper till denna nation som inte borde underskattas.

När det gäller priser för att köpa en fastighet är variationen ganska stor i alla dessa länder. Vad vi har framhävt i detta avsnitt är den gynnsamma situationen som en familj man potentiellt kan hitta när han flyttar till en ny nation.

Så vilket land kommer du att välja omfördelning till 2020?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB