Powers vs Covid-19

Efter de första kritiska perioderna verkar det som om Covid-19-situationen åtminstone är tydligare för forskare. Och även om problemen fortsätter verkar det som att Wien och Lissabon kommer att vinna segrar från denna utmaning, på kortast möjliga tid.
Men låt oss försöka ge en fullständig bild av situationen och analysera i detalj den nuvarande och nästa situationen i de stora städerna. Både europeiska och icke-europeiska.
Så om du är nyfiken på var och hur fastigheter kommer att öka lättare ... väl är du på rätt plats.

Världens fastighetsmarknad är tydlig. Det är en kraftig avmattning och det kommer att finnas mycket i fastigheter under lång tid. I början av året var städerna som var konfigurerade som de bästa när det gäller tillväxt på marknaden Paris, Miami, Berlin och Genève. Naturligtvis har denna ros av potentiella uppkommande inom fastigheter helt störts. I stället för dessa underbara och speciella urbana verkligheter identifierar vi för närvarande Lissabon, Monaco, Wien och Shanghai.
Men när vi försvarar oss väl från denna situation finns det också andra huvudstäder.

När det gäller tillväxt kommer London och Lissabon att öka med 5%. I stället hittar den europeiska marknaden i mellanklass Berlin, Genève, Wien och Madrid. Dessa städer så olika från varandra kommer att dela en prisökning som kommer att svänga mellan 1 och 4,9 procentenheter.

Varför kommer London att sticker ut? Här kommer den roliga delen. Staden drottning Elizabeth kommer att sikta högt tack vare Brexit-fenomenet. Trots att situationen när det gäller utträdet från Europa har orsakat många osäkerheter bland investerare, är det just externen från EU som kommer att möjliggöra en snabb uppgång i London. Uppstigning som kommer att ha stor inverkan, om vi anser att priserna under de senaste fem åren har sjunkit med 25% mindre.

Lissabon kommer att basera sin fastighetspolicy på premiumpriset, tilldelat lyxfastigheter. Lite tillgänglighet men kvalitet. En marknad som kommer att involvera eliten och inte massan.
Wien kommer också att ta sin tillflykt i lyx, med en effektiv prisökning även i de mest vanliga bostäderna.

Från vad vi kan dra, kommer den andra hemmamarknaden att vara den som kommer att återhämta sig lättast. Investerare som syftar till att köpa en fastighet kommer förmodligen att göra det för att få möjlighet att hitta den perfekta möjligheten (på kortast möjliga tid) att hälla sina besparingar i en kvalitets tegelsten. Här är anledningen till att det efter en högst sex månader enligt forskare kommer att bli en verklig boom i förfrågningarna i huvudstäderna. Marknaden istället för de första husen tenderar att förbli inom nationella gränser. Dels på grund av avsaknaden av en fullständig vision av den politiska, sociala och framför allt hälsosituationen i ett främmande land, dels för att undvika att göra förändringar under en så full av förändringar.

Och du, kommer du att satsa på dessa städer för att förändra ditt liv?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB